ZeneQ_BS Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...eretta-M92.html Ciekawi mnie ten pistolecik. Ktos sie z nim spotkal ? Quote Link to post Share on other sites
Kelly Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 - Komplet baterii 4x AAA 350 mAh 1.2V to chyba wszystko tłumaczy Quote Link to post Share on other sites
ZeneQ_BS Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 No ok ale to z kad to ma az 180 fps ? .... czy to nam dobrze znany kolejny "chłyt martetindowy" ? Quote Link to post Share on other sites
veloz1 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) "chłyt martetindowy" ? :wink: ______ Nie widzę nic ekstremalnego w 180 fps'ach. Na przykład ta ma 230...chyba. Edited July 22, 2008 by veloz1 Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 To jest totalny shit prawdopodobnie nie odda nawet jednego "strzału" sklep też bym omijał z daleka. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Odda, ;d Desert Eaglem z tego samego przedziału cenowego strzelałem sobie po twarzy.. z 10cm. 0 śladów. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 G jak nie wiem, sam mialem ale USP po 30strzalach sie rozleciał. do veloz1: radzę obejrzeć skecz kabaretu Ani Mru Mru: Zupa chińska chyba. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Komentarz do Beretty CG na airshitguns.pl: "Dał bym 6 ale nie ma, pistolecik jest cudoowny strzela bardzo celnie, nie zacina się, mam go ja i mój tato. Obaj jesteśmy zadowoleni i dumni... Od kiedy mamy ten pistolet nasze życie diametralnie zmieniło się. Kupujcie bo pistolet jest świetny." Najciekawszy jest fragment "Od kiedy mamy ten pistolet nasze życie diametralnie zmieniło się"... przykro.org Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 xD hehe pistolet za 50zł? tak zmienił życie rodzinie?...coś mi tu nie gra, kiedyś widziałem glocka z blow backiem, regulowany hop up, 2 magi, i do tego jeszcze okulary ochronne, nic mnie już nie zdziwi, ten glock to shit był więc nie liczcie na coś lepszego w tej berettce. Quote Link to post Share on other sites
Snowflake Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Moim zdaniem jeśli chcesz mieć tą zabawke w kaburze dla lansu to sobie ją kup jeśli chcesz z tego strzelać to daj mi te 50 zł ja sobie kulki kupie. Lub jeśli nie chcsz mi dać to sam na kulki wydaj bedziesz miał z tego większy pożytek. Quote Link to post Share on other sites
Tommmek Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Posiadam taką, ale spręzynową i nie jest najgorsza jak chcesz poznac ASG a nie chcesz odrazu wzucac kasy full to jest ok potrafi sie zaciąc czasem nieche strzelac, ale nie ejst notoryczne, pewnie lezy w dłoni strzela dosc celnie, ale od niektórych kulek otrafi sie rozleciec i az kolbe zzuca, ale wiadomo kiedy to bedzie bo nie przeładuje dobrze;p heh w takich przypadkaqch wyjmujemy magazynek strzelamy na pusto poprawiamy kolbe przeładowujemy strazelamy wzucamy magazynek i jedizemy dalej, ale tak szczerze to ii tak ją zmieniam na karabin ;DDD ale jest fajna;p Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Posiadam taką, ale spręzynową Sprężynowa, to ZUPEŁNIE inna replika więc daruj sobie. Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Może mi ktoś wytłumaczyć o jaką mu kolbę chodzi? Widocznie jestem niedoinformowany na temat Beretty 92f. Quote Link to post Share on other sites
inbh Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Może mi ktoś wytłumaczyć o jaką mu kolbę chodzi? Widocznie jestem niedoinformowany na temat Beretty 92f. Może sobie doczepił? :lol: Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Mój kumpel to na test kupił. Zasięg 10 metrów max. 2 dzień wkłada aku nie strzela. Wyjmuje aku i gorące 100*C. Gówno jak nie wiem, w ogóle nie kupujcie z tego sklepu. Koleś kupił takie samo gówno dał na gwarancję i nie dostał z powrotem od roku :twisted: W najbliższym czasie zrobię tego reckę a jak wróci z gwarancji to tuning wytrzymałościowo zasięgowy. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Może sobie doczepił? :lol: A może chodziło mu o Berettę 93. Ona ma taką małą mini rączkę Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) Rączka to nie kolba :wink: Edited January 18, 2009 by WUZI Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts