KnockeR Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Postanowiłem, że zapytam bo nie mogę nigdzie takowej znaleźć. Chciałbym kupić kamizelkę z systemem mole w multicam. Czy jest w ogole szansa aby to dorwac tak do 150 zl max 200 nie musi miec ladownic nic... gola kamizela... CIRAS jest mega drogi :/ macie jakies propozycje? Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Na wmasg masz dział "sklepy" - przeglądaj. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Specshop i GunSmoke. Quote Link to post Share on other sites
KnockeR Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Wiem wiem znam doskonale te sklepy... ale tam CIRAS kosztuje 590zl... a ja szukam czegoś tańszego... jakiegoś odpowiednika ważne aby był w multicam i nie kosztował aż tyle. Może znacie jakieś sklepy w stanach skąd można za mniejsze pieniądze ściągnąć coś w multicam bo u nas raczej nie dostane :( Quote Link to post Share on other sites
Maverick5 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jeśli czekasz na odpowiedź "Na taiwangunie widziałem super Cirasa za 160 złotych, jak za tą cenę- polecam" to Ci nie pomożemy. Za jakość się płaci. Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Niestety problem z multicamem jest taki, że wszystko w tym kamuflażu jest 2x droższe niż w innych (nie mówię o chińszczyźnie). Ja dlatego do swojego MC postanowiłem zakupić oporządzenie w Coyote Tan i bardzo ładnie to wygląda. Widziałem fotki Cirasa w CB z ładownicami w MC i też sie spisuje. Quote Link to post Share on other sites
KnockeR Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 No więc właśnie też tak myślę aby zakupić kamizelę w Coyot Tan i do tego ładownice w multicam. Coyot nie gryzie się z multicam i masz rację, że ładnie to wygląda. Jak masz te fotki to byłbym wdzięczny :) knocker01@poczta.onet.pl Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 To już lepiej Coyote Brown... Quote Link to post Share on other sites
piachu Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kup nakolanniki Alta w coyote brown i zamień się z tym gościem ;) http://www.warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=14335 Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ale kolega jak napisał chce jakiś tańszy odpowiednik cirasa z tego co rozumiem. Quote Link to post Share on other sites
piachu Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Jedyny tańszy odpowiednik cirasa który mi sie nasuwa to MOPC Condora... ma cummerbunda i kieszenie na sapi ;) Niestety w Polsce chora cena (ok 600zl). Jeśli masz znajomego w stanach, oplaca się kupić kamizele + zestaw kieszeni tam (wspomniany MOPC kosztuje m/w 110$) Quote Link to post Share on other sites
KnockeR Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 Dzięki wielkie za tą nazwę :) Właśnie taki MOPC condora mi sie marzy :) ciekawe tylko czy to camo nie bedzie sie roznilo od multicam z proppera. Jak znasz jakis sklep co to wysyła do Polski najlepiej jako GIFT ;) To byłbym dozgonnie wdzięczny:) Quote Link to post Share on other sites
piachu Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Skontaktuj się z uzytkownikiem Yurik80 on za niewielką prowizją zakupi Ci cokolwiek chcesz ze stanów. Ja za swoj zestaw z condora (mopc i 5 kieszeni) zaplacilem mniej wiecej 650zl z przesylka (cła nie bylo). Quote Link to post Share on other sites
KnockeR Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 ok:) musze jeszcze troche dozbierac :) bo mnie zona uduuuuuuuuuusi ;) i kupuje! Wielkie dzieki za pomoc naprawde podoba mi sie ten MOPC Quote Link to post Share on other sites
piachu Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Kupuj kupuj, bo to kawał dobrej kamizelki, z dobrych materiałów, w dobrej cenie (pod warunkiem że ciągniesz z usa) Quote Link to post Share on other sites
KnockeR Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 A nie jest Wam w tym wszystkim za gorąco ? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) Czyżby zazdrość podpowiadała Ci, żeby napisać tego beznadziejnego posta? Pewnie, że gorąco. Ale kto mówił, że na wojnie będzie lekko. Edited April 28, 2008 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
mieciu-saper Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Kupiłem ostatnio munudr Tru-Speca i myślę nad kamizelką do niego jednak nie chcę żeby różniły się kolorystycznie od kamizelki. Czy moglibyście wrzucać fotki mundurów razem z kamizelkami chciałbym zobaczyć jak dokładnie wyglądają kolorystycznie. Mogą też być zdjęcia z kamizelkami w Tanie czy Coyocie :) pozdrawiam mieciu Edited May 14, 2008 by mieciu-saper Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Źródło: GunSmoke ;) Quote Link to post Share on other sites
Filip von Izabelin Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Na WGCu PANTAC ma sporo produktów w multicamie, cirasy, chest rigi, etc... Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 A jak z odwzorowaniem MC u Pantaca? Widzial ktos w dziennym swietle? Co do stuffu w tym kamuflazu, fakt, jest dwarazy drozszy. Za tzw. "Multilans" sie placi i niestety tu nie ma oszczedzania, bo kazda oszczednosc wyglada po prostu strasznie, nie spelnia swojego podstawowego zadania (nie kamufluje) a efekt wzbudza po prostu politowanie... Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Mniej więcej jak na manekinie ze zdjecia ;] Quote Link to post Share on other sites
piachu Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Kumpel ma mundur proppera i plate carriera z pantaca, jak mi sie uda wyżulić jakąś fotę to wrzucę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts