mateusz Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Filmik z jednej z lepszych imprez na których do tej pory byliśmy. Enjoy :) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Bardzo fajne. Fajny podkład i pod niego montaż. Ujęcia też fajne. To było kręcone na żywca przez osobę biorącą udział w grze, czy "wolnych" chwilach? Quote Link to post Share on other sites
Demigod Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Miodzio :). Gdzie dokładnie działa się akcja? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Dobre. Cholera że też swoich nie mogę do czegoś takiego namówić. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Wygąda na bardzo miłą i ciekawą imprezę. Żałuje że tam nie byłem, bo żaden film nie odda prawdziwej atmosfery takiej imprezy i może tylko przybliżyć nam panujący klimat. Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Miodzio :). Gdzie dokładnie działa się akcja? No jak to gdzie, w Abhazji :) Czechy, Milovice ok. 40 km. od Pragi. Były garnizon postsowiecki. Wiele ciekawych miejscówek widziałem ale czegoś takiego jeszcze nie. Do tego bardzo dobra organizacja, świetny scenariusz i niska cena. Quote Link to post Share on other sites
mateusz Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Bardzo fajne. Fajny podkład i pod niego montaż. Ujęcia też fajne. To było kręcone na żywca przez osobę biorącą udział w grze, czy "wolnych" chwilach? dynamiczne sceny kręciłem w czasie respa a resztę dogrywałem w międzyczasie Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Montaż, podkład jak i same ujęcia bardzo profesjonalne. Czuć klimat, mimo, że nie bylem uczestnikiem tego mil-sima. Najlepszy filmik airsoftowy jaki widziałem. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Świetne! Quote Link to post Share on other sites
mateusz Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts