Sledzikmaster Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 I jak zakupił ktoś może tę replikę: http://gunfire.pl/product-yid-1152191181-R...sert-Eagle.html Jeśli tak to czekam na jakieś informacje na temat wyglądu i osiągów. Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Seria 3 strzałowa, czyżby jakieś innowacje? Quote Link to post Share on other sites
Mormaeglin Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 3-strzałowa seria? Ciekawe doprawdy, poczekamy pasmotrim. Być może ktoś już wrzucił na warsztat tą pukawkę. Quote Link to post Share on other sites
KamaN Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Fajnie cos takiego zobaczyc w emce jakiejs. Quote Link to post Share on other sites
tomaszpodrazka Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Ktos wie juz cos wiecej na ten temat? Z informacji na zagranicznych forach: nie trzystrzalowa, ale full auto. Poza tym bebechy ponoc te same co glocka. Jutro go odbieram, cena 175 zl. Quote Link to post Share on other sites
Codename666 Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 To czekamy z niecierpliwością na recenzje ;-) Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Heh, no i żadnego info na temat DE ? Ktoś go ruszył, jak się sprawuje? Quote Link to post Share on other sites
tomaszpodrazka Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Tak, ja go mam. Nie ma z nim zadnych problemow, wnetrze od Glocka tylko buda inna. Duzy i ciezki taki jak ma byc :) Szkoda tylko ze na zapasowe magi w Polsce jeszcze troche trzeba poczekac albo sciagac z zagramanicy http://jbairsoft.com/spare-magazine-cyma-c...lgknnknaihcg2h5 Nie mam do repliki zastrzezen. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Miałem okazję macać w sklepie, super sprawa. Quote Link to post Share on other sites
valaux Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Duży pistolet, ale taki właśnie miał być :). W przeciwieństwie do tego co piszą na gunfire ma blokadę spustu (dodatkowo selektor ognia zmienia się tylko z lewej strony-z drugiej atrapa Oo). Da się strzelać na full auto, ale osobiście nie robiłbym tego zbyt często. Magi można już dostać tu i na gunfire,bateria i reszta jak do glocka. Nie pomylić przy zakupie CM121 z innym DE od Cymy-CM 018A2(AEP z blow back'iem, nie warto tracić czasu żeby sprawdzać co to jest :] ) Krótko mówiąc, kolejny solidny (i przyzwoity jak na swoją cenę) kilogram do sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts