Mr MegaMan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Oryginalny stuff w przyzwoitej cenie. Paczki zawsze lądują u mnie na drugi dzień. Polecam :) Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) Polecam, nadal wszystko fajnie :icon_smile: No i oczywiście był gratis :icon_exclaim: :maniak_OK: Szybka realizacja, szkoda tylko że poczta polska prawie 15zł wysyłka a kurier 30zł ("lekka" przesada bo indywidualnie wysłać to i z 15zł kosztuje). Edited August 31, 2014 by reaper666 Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 Również polecam. Zamówienie złożone w poniedziałek wieczorem było u mnie w środę. Quote Link to post Share on other sites
jack63 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Nie polecam. Zamówiłem m.in. drewnianą podstawkę pod nóż. Przysłali mi porysowaną, niechlujne polakierowną. Ponadto cena wysyłki 30 zł - wygórowana. W korespondencji mailowej zarzekali sie, ze wszystkie takie w sklepie posiadają. Mieli pecha, gdyz przejeżdzałem przez Czestochowę i odwiedziłem ich sklep. Obsługujący to ignorant, niekulturalny, wręcz chamski w obsłudze. Jak sie okazało wysłali mi najgorszą z posiadanych. Wymieniłem. Quote Link to post Share on other sites
reaper666 Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Kolejne zamówienie zrealizowane. Wszystko ok. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Kolejne zamówienie i po raz kolejny otrzymałem przyzwoity demobil w przyzwoitej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts