shadowman Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 http://www.allegro.pl/item383381840_asg_wy...dyna_taka_.html moze to jako "najmocniejsza snajperka"? Chociaz troche to niepewne... Quote Link to post Share on other sites
ovne Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ciekawy wynalazek. ale cos mi sie wydaje ze ten maksymalny 170 metrow to przesada, podobnie jak trafanie w matchboxa... Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Hehehe z 70 m w pudełko zapałek heheh, Fps'ów ma pewnie od zajeb**** ale zasieg maxymalny to moze z 80m :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) :) hehe. Dobre. 70 metrów w pudełko od zapalek a dalej to już tlyko 80 w korpus człowieka. Nawet w Warriorze jak mi się gumka przekręciła stockowa to aż tak mocno nie skręcało żeby po 10 metrach odkąd HU zaczyna działać nie dało sie trafić w człowieka :D Jednym słowem bubel a nie aukcja;) P.S 170 metrów to lobem i jak mocno zawieje;) Nawet AR 11 nie ma takiego zasięgu a ma tyle samo fps i bez HU działa;) Edited June 15, 2008 by Stricker Quote Link to post Share on other sites
regnar Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) heheheh przecież to jest zwykła wiatrówka a nie replika asg xD. Jak to "cudo" wogole sie przeładowuje? Gdzie mag? Edited June 15, 2008 by regnar Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 nawet widziałem taką wiatrówke jak byla jeszcze na 4,5mm... Śmieszne. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Lufa łamana klasycznie ( zapewnia niezawodność i 100% pewność oddania strzału) :D Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ku@#$ :D nie zauważyłem tego :D hehe Thor :D nomrlanie dizeki Tobie ładnie się uśmiałem :> nie no to ejst full realizm :> lepsze niż łuski :D po każdym strzale wsadzasz nową kulke jak śrut :D śmiech na sali. Hehe pewnie koleś tylko precke wstawił i jazda ;) Uszczelnił tłok :D jaaaasne :> o ile się nie myle to to jest chyba HATSAN czy jakoś tak. Kolega ma tyle fps normalnie na śrubie:) Więc widać ile się napracował:D No ale widać chętnych paru jest. Ale dobrze że nie licytuja wyżej bo ja nie chciałbym wydać nawet tych 100 zł na to coś:) aukcja lepsze niż moich kolegów co kiedyś wystawili kumpla na allegro :D w sensie dodali fotke i jego charakterystyke i licytacja :D Było śmiechu :> oczywiscie konto po paru dniach zbanowane :D hihi. Ale licytowali ostro doszło do 20 zł :D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 to raczej nie hatsan. Gdyby to było postawione na hatsanie miało by o wieeele więcej fps :D. Pewnie zeszlifowana lufa 5,5mm... Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) http://www.allegro.pl/item380250841_karabi...o_strzelca.html kolejna super snajperka po mega tuningu z niewyobrazalnym zasiegiem :D hehe snajper to chyba z wlasciciela marny skoro ma takie wprawne oko i tak dobrze ocenia odleglosc :D i ciekawe jakiej amunicji uzywa skoro nawet srut by nie przeszedl przez ta "preclufe" :wink: co do tematu : hmm obecnie to chyba naprawde AR jest najmocniejszy, chociaz nie wiem czy przypadkiem z karabinow Tanaki nie dalo by sie wyciagnac wiecej uzywajac innych gazow, znam pewna osobe ktora mowila ze naprawde udalo sie bardzo zwiekszyc moc ale juz nie pamietam do ilu FPS, jednak jak wiadomo gaz to jednak gaz i nie bedzie taki karabin super celny chocby nie wiadomo co Edited June 15, 2008 by Bocian Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Hehehe dobra snajperka :-F tylko dziwie sie jak można mieć preclufę 4,2mm???Na co to na ołów??hehehe To ten koleś niezłe ma oko :-o pewnie prawdziwy z niego snajper, że ze 150m z takiego czegoś potrafi trafić w człowieka... A po za tym to każda broń może być najmociejsza na świecie :-P Jeżeli weśmy na to MP5, dokupujesz precke 650mm, robisz tuning za 20 tyś.zł, wszystko pod zamówienie i IDEALNIE dopasowane. Uzyskasz moze ze 2500Fps'ów. Quote Link to post Share on other sites
Robs Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 tylko dziwie sie jak można mieć preclufę 4,2mm??? lufa jest mosiężna o średnicy 6,02mm Ehh : ( trochę się nie spisał : ) A na oko to sie odległości nie mierzy :roll: szkoda mi go Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 nie mam pytań :D 450 fps i na 150 trafia ;) hmmm. Dobry jest :D z ARa co ma 700 i chyba troche wiecje fps zasięg celny w korpus człowieka 90 po modyfikacjach może troche wiecej około 100 metrów. Ale nie widzialem borni ASG która trafi za pierwszym strzałem na wiecje niż 100 metrów;) Może dlatego że nikt by się nie chciał z kims takim strzelać? Może dlatego że taka gra wogóle nie ma sensu. Bo snajper to nie tlyko super zasięg i celność ale myślenie. Najlepszy gracz z najgorszej "para" snajperki będzie radził sobie lepiej niż dzieciak Neo z ARem;) Quote Link to post Share on other sites
regnar Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 "lufa łamana klasycznie" heheheheh ej ja sobie nawet to wyobraziłem: leży taki "sniper" i udaje krzak... BUM... reload... i cały krzak zaczyna wić sie i stękać a wszystkie jego gałęzie "lamią sie klasycznie" :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) żarty żartami ale to przerobione mp001 można by zgłosić allegro... ołów: 20zł yeeeah. Rurka 200zł :D Edited June 16, 2008 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
Sticker Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 lufę precyzyjną o średnicy 4,2 mm i długości 70 cm standardowo była 4,4 i długości ok 45 cm (100zł) raz pisze tak potem że 6.02 ja się qrde nie łapie o co gostkowi chodziło :D ktoś go zrozumiał? Ehhh :D śmiech na sali. Quote Link to post Share on other sites
Archiballd Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 ja widzę info ze podłączasz butle z tlenem i masz trylion fps to pokazuje ze ktos w ogóle nie wie o czym mówi . A co do snajperek ja mam cyme 702 z zestawem tuningowym 575fps lufa precka i komorą od airsoftpro z dobrą gumą i 100m zahaczam choc powtarzalnie to jednak 80-90m I powiem ze tunning nie wyszedł drozej 600 zł + replika ( oczywiście nie wliczam dodatków jak opytka itp) Ze wszystkiego zrobisz super maszyny pytanie tylko ile wydasz i jak wiele cześci wymienisz i na jakie Ja zdecydowałem sie na 702 bo sporo cześci dobra baza i najważniejsze stokowo dobry zespół spustu a wymiana tego toszke kosztuje zwłaszcza doliczając całą resztę Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts