seger Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 chwyt transportowy z g36 nie pasuje do sr25. myślenie nie boli.... Quote Link to post Share on other sites
wija99 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Myślałem o przyspawaniu. Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Heretyk! Brać go! Jak tak można! Niszczysz piękno tego karabinu :-F BTW, mam do sprzedania zębatki G&P do SR25 są pancerne i prawie nowe -.-' Chętni na PW, jedyne 160pln i wkładamy sprężyny nawet m190 guardera. Quote Link to post Share on other sites
Furion3 Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Bylo pytanie czy na stocku wytrzyma m 150 i odpowiedzi ze nie ma szans poldeck i Gekon_1 -u mnie wali juz okolo roku na 150 w pelnym auto a strzelamy co tydzien nawet teraz przy -5 Czy akurat mi sie trafil niezly model czy poprostu kazda tak ma ? Wiecej optymizmu bo podejzewam ze i 170 latem zaloze i bedzie smigac Quote Link to post Share on other sites
graber89 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Panowie czy będzie pasować do sr25 komora hop up ICS'a od M4? Miał ktoś kiedyś z taką styczność? Opłaca się brać czy rozejrzeć się za czymś innym? fotka (nie ja robiłem więc nie krzyczcie) : http://img301.imageshack.us/img301/7195/zdjcie0071s.jpg Quote Link to post Share on other sites
graber89 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Poprzedni post do wykasowania bo już zamówiłem komorę od KA. W jaki sposób można polepszyć dodany tłumik do SR aby był cichszy? Próbował ktoś? Quote Link to post Share on other sites
luthorhuss Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 jak polepszyć tłumik to nie wiem ale z drugiej strony nie wiem czy ma to sens bo nie wyciszysz pracy gearboxa Quote Link to post Share on other sites
luthorhuss Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ma ktoś na zbyciu szkielet gb , taki w który wcisnę helikalne zębatki od CA bo w stocka nie wchodzą Quote Link to post Share on other sites
habib Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 A możesz bliżej opisać jak "nie wchodzą" ? Właśnie miałem zakusy na te zęby ale widzę, że trzeba zmienić plany... Quote Link to post Share on other sites
Kacper_ol Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Ze względu na to że są to zębatki helicalne trzeba je idealnie podkładkować. Stockowy GB PJ jest za wąski o nie da się wypodkładkować ich bo jest za ciasno. Przynajmniej w tym egzemplarzu. Edited January 5, 2010 by Kacper_ol Quote Link to post Share on other sites
wija99 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Kto doradzi? Bore up czy komora lepsza np. http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4342 Chyba że ktoś ma jakąś alternatywę, I drugie pytanie. Czy zestawy od PSG pasują do Sr'ki Quote Link to post Share on other sites
Kacper_ol Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Bore-up musisz sam skompletować. W moim SR25 siedzi obecnie bore-up z głowica tłoka stożkowa Guarder, głowica cylindra Deepfire do głowicy tłoka stożkowej, cylinder BU Deepfire, idealnie pasuje uszczelniona dysza bore up Deepfire od aug'a. Na taki zestawie + spring SP140 Guarder + komora hop-up KA + lufa Madbull 650mm = stabilne 520FPS Quote Link to post Share on other sites
wija99 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 No ja na M130 i Komorze z KA mam 497fps +-3. Popytam jeszcze bo jak na razie to nie ma dla mnie tej najlepszej. Za 3 tygodnie urodziny a i za pracę jeszcze mi zostało. W sumie mam do wydania około 400zł. Czyli pójdzie na Preckę, Boreupa oraz przyspawać części od g36 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Ktoś może używał starowskich, którkich pmagów takich jak te http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4162 ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts