Xie Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Witajcie. Ktos jedzie na Berget w tym roku? Mam sporo informacji o imprezie, ale potrzebuje tez 2-3 naocznych i OBIEKTYWNYCH swiadkow. Chetnych zapraszam na pw - najlepiej osoby z kilkuletnim stazem w airsofcie. pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
Giersu Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Załatw mi urlop, to pójdę tam na pieszo. Haha, tak, to mówię ja, Wielki Narzekający poprzedniej edycji... Link to post Share on other sites
victor Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Jeżeli pamięć mnie nie zawodzi, Sushi w grudniu (2007) odgrażała się że pojedzie, niepomna ubiegłorocznych doświadczeń. ;-) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Skoro zeszło na "gdybym" i wywołani zostali uczestnicy ubiegłej edycji... Aż sobie wczoraj przeczytałem sprawozdanie z "piątki" i poprzypominałem wszystko co pamięć ułomna wymazała. Mimo wszystko gdyby była ekipa podobna do tej z ubiegłej edycji, to i ja pewnie bym się ruszył. Choć budżetu wymaga to nieskromnego. Zwykłem dawać drugą szansę. Litościwym :F Ale wątek dotyczy kto jedzie... Żeby nie było OT, jako, że tekst ma powstać dla WMASG, to jako NACZELNY, JA ponownie pytam, CZY KTOŚ JEDZIE? ;) :F Link to post Share on other sites
Wolf Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Niestety NIE jadę. Koniec czerwca to u mnie bardzo gorący okres i mogę zapomnieć. Link to post Share on other sites
Xie Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Ech szkoda... szkoda... Ale moze jednak ktos inny? Link to post Share on other sites
Giersu Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Napewno będę o tej imprezie gadał z kilkoma kumplami, którzy na niej będą. Chętnie przekażę ich uwagi, oceny i spostrzeżenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts