Borol Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Heh.Zafascynowany seria filmów z Clintem Eastwoodem sam zapragnąłem mieć rewolwer;). Znalazłem na Gunfire coś takiego http://gunfire.pl/product-yid-1133729227-P...-Stainless.html Zdziwiła mnie cena.Czy korpus jest z metalu np.? I tak replika głownie byłaby dla podniety ale zawsze chciałoby sie strzelić czasem. Miał ktoś to?> Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ja MIAŁEM. Zgadnij czemu już NIE MAM... Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Jak chcesz przyzwoitego Pythonga to kup produkt KWC/CyberGun. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 28, 2008 Author Report Share Posted June 28, 2008 Lewarek ,nie bawie sie w zagadki.Opiszesz współżycie z nim?? Poszukam OLO Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 W krótkich żołnierskich słowach: gaz sp... każdą możliwą szczeliną. A poza tym Brudny Harry używał M29, a tego, panie, to tylko Tanaka. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 i TM :) Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 29, 2008 Author Report Share Posted June 29, 2008 Westie-yhm.....,kozacki rewolwer to rewolwer:P spox.Nie kupuje:) Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Żeby ładnie wyglądał na stojaczku, można wziąć... Żeby tylko metalowy był, w co szczerze bardzo wątpię. Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Niestety nie ma żadnego metalowego Colta Pythona do airsoftu :( Sam mam KWC (w tym dziale znajdziesz moje relacje z jego użytkowania). Fajna zabawka, ale raczej kolekcjonerska - każda kulka leci w innym kierunku :( Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Fakt faktem, KWC ma bajer ze łuski i w ogóle całkiem całkiem sie prezentuje ale fakt że jest ładowany gazem do rekojeści sprawia ze gaz przebywa długą drogę, bęben jest uszczelniany z 2ch stron tj 1 dociskiem od stony kurka w trakcie strzału, z drugiej lufą która dociska się do bębna, ale z tej racji lufa jest "lekko rotacyjna", a co za tym idzie komora HU też więc generalnie jak lufa chodzi przód i tył dociskając obracający sie bęben sprawia że rewolwer jest świetny jako zabijanie obstawy vip'a, tzn walisz prosto w vip'a a zdejmujesz obstawę :D fajnie wyglada ale funkcjonalność mocno losowa ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts