Dziećka Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Pewnie tak, bo w oryginale była właśnie do tej wersji dodawana. Na e-bayu coś można znaleźć. Pytanie, czy podeszłaby do repliki WE. Edited May 24, 2012 by Dziećka Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Nie wiem czy jest sens dokupować kolbę. Jak wiadomo ta replika tak na prawdę nie ma HU jak się nie przerobi to zasięg jest marny. Saillupus zrobiłeś może juz przeróbkę HU . Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 http://allegro.pl/luger-p08-artyleryjski-kabura-z-kolba-zestaw-i2429647546.html Piękności, ale cena zabójcza :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Nieee, litości, droższa od repliki broni! To już tylko dla maniaka rekonstrukcji... Choć też miałbym wątpliwości bo to nie oryginał, tylko replika. :bialaflaga: Edited July 1, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Owszem, ale wrzuciłem to tylko jako ciekawostkę ;) Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Panowie 700 pln to dużo? Kabury robione w CHRL chodzą po 150 a to masówka. Tutaj macie sprzęt robiony przez pasjonatów. Bardzo ładnie zrobiony fant kosztuje. A co do stwierdzenia Powały Choć też miałbym wątpliwości bo to nie oryginał, tylko replika. widziałeś rekonstruktora biegającego w oryginalnych szmatach z epoki? Litości... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Przepraszam, że odgrzewam temat. Mam problem z magazynkami, jeden trzyma gaz bez zarzutu ale dwa zapasowe wręcz zaczęły "sikać" gazem przez dolny zawór, nawet nie dadzą się naładować gazem. Były już u Krakmanów, nie zrobili nic, były też w innym serwisie, pomogło na miesiąc... Może ktoś ma na to jakiś patent... :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Cześć Yoda :icon_smile: Jak zawory nie trzymają to trzeba wymienić, bo zabawa ze smarem silikonowym to tymczasowe rozwiązanie. A ja potrzebuję info. o sklepie, gdzie można kupić górny zawór do tego maga ? Byle nie stockowy od WE. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Miałem taki sam problem i kiedyś ktoś handlował tym na forum WMASG znaczy w komisie nine balls czy jakoś tak się nazywały. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Sniper, witaj i podpowiedz gdzie te zaworki można kupić, bo podobno są nietypowe i w żadnym sklepie nie ma... :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Obdzwoń serwisy sklepów :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Już to zrobiłem... wymiotło :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Ja wiem gdzie można kupić, ale tylko stockowe... na http://airsoft.tiger111hk.com/ Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) ZBROJOWNIA zaoferowała mi wymianę w ich serwisie. Mają zaworki ale wyłącznie do usług serwisowych. Wyślę, spróbuję jeszcze raz... Przynajmniej będę miał gwarancję, że jeśli będą "puszczały", to muszą naprawić powtórnie. Edited November 14, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts