Guest wyso Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) mam osobiście tego shotguna jest po prostu Miodzio ! zasięg jest extra 50 m celność więc tak shotgun strzeli kulkę tam gdzie wycelujesz ale nie zawsze wycelujesz tam gdzie będziesz chciał brak przyżądów celowniczych ale trafienie puszki z 20m to bułka z masłem. :P PRZEPRASZAM ZA TEN TEMAT PRZEZ PRZYPADEK go napisałem miałem kliknąć odpowiedz a klik nowy temat. Proszę skasować ten temat Edited July 14, 2008 by wyso Quote Link to post Share on other sites
[--Daniel--]13 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 A możesz napisać jaki ten shotgun(model)? Quote Link to post Share on other sites
Guest wyso Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 shotugn mossberg 590 AGM na stronce www.taiwangun.com Bardzo fajny :P Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 On nie ma 50m. Tyle wyciągają dobre AEG'i. Raczej 25m celnego. Co nie zmienia, że shotgun jest fajny. Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Mikadorus tu się z tobą nie zgodzę w sylwetkę człowieka spoko ma 40m. :killer: Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Testowałeś w boju? Sprawdź miarką. AK47 cymy rzadko tyle wyciągały maksymalnego. Ps. na oko to różnie ludzie mówią. Ale zwykle biorą metr za 0,6m... Tanie snajperki mają zasięg celny 45m (M6). Ludzie jednak wolą je zamiast pompek AGM'a. Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Testowałeś w boju? Sprawdź miarką. AK47 cymy rzadko tyle wyciągały maksymalnego. Ps. na oko to różnie ludzie mówią. Ale zwykle biorą metr za 0,6m... Tanie snajperki mają zasięg celny 45m (M6). Ludzie jednak wolą je zamiast pompek AGM'a. No może trochę przesadziłem ale 30m ma na pewno skutecznego w sylwetkę dorosłego człowieka ;-) Quote Link to post Share on other sites
human Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ja mam tego Guna (Cudo!!!) tak naprawde to jest róznie z celnoscia, bo zalezy od umiejetnosci (30 m puszka po coli jak sie dobrze skoncentruje [15 sec}). Ale wole go od karabinów wyborowych za 200 zł bo one maja mniejsza "obronnosc". Nie ma wiekszej przyjemnosci, jak nacisnac spust i jezdzic suwadlem w te i we wte. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 :roll: Celność repliki nie zależy od umiejętności strzelca, tylko od jej rozrzutu więc nie opowiadaj takich głupot. 30 metrów w puszkę coli przy 300 fps? To loteria, chyba że wpakowałeś do tego preckę promyka na przynajmniej pół metra. Mówimy oczywiście o strzałach powtarzalnych, a nie o trafieniach 1/10. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Trochę nie ten dział, ale jak już się udzielacie, to też pospamuję. TUTAJ napisałem jak wyglądało strzelanie z mojego AGMa i na jakie odległości, oraz jaki duży był cel. Wątpię żeby z tego strzelał do puszki po coli na 30m, chyba, że będę miał ze 4 magi na rozgrzanie się, żeby trafiać może co 4 strzał, albo i co 5-ty ;-). Quote Link to post Share on other sites
loginald Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Nie no ja jak dostałem przesyłkę od Taiwana z tym shotgunem to na oko był taki sobie. Wcześniej miałem doczynienia z kolegi M4 Boyi to po strzelaniu shotem szczęka mi opadła, za taką kasę taka zabawka. Fakt nie mogłem trafić z 5 metrów w gogle ale to może już moja wina. Jak dalej się ta spręzyna sparawuję nie wiem, bo popsułem łódkę do przełądowywania i oddałem na reklamację, teraz żałuję bo przesyłki drogie i wybrałem oddanie kasy a można to było naprawić i mieć do CQB. Quote Link to post Share on other sites
Dizzy Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Fakt nie mogłem trafić z 5 metrów w gogle ale to może już moja wina Tak, to raczej twoja wina, bo ja co 2 strzał trafiam z 12 m w paczke po zapałkach. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
lukibalboa Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 A ja mam benelli m3 od DE i jestem z niej zadowolony :mrgreen: Strzela max na 35m ale to strzelba... w CQB w y m i a t a ^^ 3 kulki na raz robi swoje, a jak się człowiek nauczy (wyćwiczy) pump-action to dosłownie ''kosi'' :D Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Fajnie... Coś jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
LeVuS Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) Tak, to raczej twoja wina, bo ja co 2 strzał trafiam z 12 m w paczke po zapałkach. :uśmiech: Słaby jesteś, ja z tego guna z 3 km trafiłem komara :) Sorry że takie głupowy piszę ale zamknijcie ten temat bo nikt tu nic sensownego już nie wniesie :P. Edited August 6, 2009 by LeVuS Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 jedyny minus że nie ma żadnych przyrządów celowniczych:) Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 kolega zamontował kolimator otwarty... :) Quote Link to post Share on other sites
3mielu Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 taaa... miałem tego shotguna jest daremny NIE POLECAM !!! kilka rozgrywek i się rozwalił choć ma duże osiągi i jak się dostanie z niego to masz opuchnięty krwawiący ślad ale co z tego jak nie jest wytrzymały a po za tym lepiej kupić wersję z rączką niż kolbą chyba że masz rękę długości 2 m Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Bredzisz. W dodatku nie po polsku. Ale cieszymy się, że masz takie zdanie. Daremnie nie bierz do ręki najlepiej żadnej repliki :). Quote Link to post Share on other sites
Promar Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Mam na stanie takiego shotguna z kolbą przerzuciłem się już na elektryka ale muszę polecić tego shotguna dla początkujących a nawet może się jeszcze nadać do walki przeciwko średnio zaawansowanym.W sylwetkę człowieka łatwo trafić, na początku wydawało mi się że jest dość słaby ale w lesie zdziwiłem się jak dostawałem potwierdzenia że kolega dostał w głowę.Broń jak dla mnie jest wytrzymała używałem ją do pomocy w wspinaczce pod dość sporą górę :D moja broń jedynie miała mały problem że czasem zostawały w niej kulki nie mam pojęcie gdzie zawędrowały bo nie chciało mi się rozkręcać go ale jak się pociągnęło rączkę od ładowania do tyłu i się dobrze potrząsło to kulkę można było wystrzelić a jeżeli tego się nie zrobiło to podczas kolejnych strzałów mógł się shotgun zaciąć ale po zmianie na lepsze kuleczki nie było tej wady. Jak dla mnie minusy są takie : 1.Brak przyrządów celowniczych trzeba liczyć na swoje oko,dobry wiatr i Łaskę Bożą 2.Brak pasa nośnego.Widziałem że jest w mocniejszej wersji tego shotguna 3.Regulacja Hop-up jest na wierzchu i przesuwak do regulacji jest duży więc może się zdarzyć przypadkowe przesunięcie. A zapinki na pas nośny można rozmieścić pod regulacją na hop-upa i na kolbie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts