Justin Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Wpadłem na pomysł wysłania e-maila do TVN Turbo żeby w programie Gadżet Lab pokazali nowości ze świata ASG.Co o tym sądzicie ?? Link to post Share on other sites
AnR Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Że to raczej głupi pomysł. Link to post Share on other sites
kicha29 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 AnR bardzo wyczerpujaca odpowiedz ,moze bys tak podal jakies argumenty dlaczego uwazasz to za glupi pomysl ? Wg mnie byloby to dobrym pomyslem ,ale musielibyscie to tak zorganizowac jak to bylo kiedys z modelami RC ,a mianowicie aby kilku z was co sie orientuje w tym wzielo udzial w nagraniu do tego odcinka. Wtedy moze by wyszlo cos ciekawego, a i przy okazji prowadzacy moze pokaze jakies nowinki :) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Niedawno był program o airsofcie w Uwadze na TVNie. Nie dziękuje za takie pomysły. Ja postoje. Link to post Share on other sites
AnR Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Arthur Currie wymienił wszystkie dla mnie znaczące argumenty. Link to post Share on other sites
Dzwonek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Tyle że to był ekstremalny przypadek :/ Ja myśle, że to ciekawy pomysł. Gadżet Lab raczej nie pokazuje rzeczy w złym świetle, bo jego idea to właśnie "reklama" tych interesujących zdarzeń/gadżetów. Ale to już zależy od większości/weteranów, co z tym będzie. Link to post Share on other sites
AnR Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Po kiego grzyba promować coś takiego jak airsoft w kraju, gdzie podejście do broni i innego rodzaju rzeczy tym podbnych jest chore i patologiczne? Po co interesować tym ludzi? Nie rozumiem tego. Link to post Share on other sites
javelin Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Dokładnie. Poza tym Twój drugi post fajnie pokazuje Twoje podejście do tematu: "mam pomysł! napiszmy maila do tvn i WY zróbcie całą resztę roboty"... Link to post Share on other sites
Foka Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 To jest debilny pomysł. Gadżet Lab jest programem dla 20-30-letnich yuppi, którzy nie mają co robić z kasą... W jednym tygodniu kupi se laptopa, w innym samochód spalinowy RC. Pomijając fakt czy chciałbym zobaczyć takich ludzi na strzelance, to tacy ludzie często (acz nie zawsze) wychodzą z założenia - mama kasę, mogę wszystko. Znam parę takich osób... Nie trzeba dużo wyobraźni co zrobi osoba myśląca "mogę wszystko" z przedmiotem przypominającym broń. Link to post Share on other sites
thor_ Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mnie ciekawi tylko jedno... Dlaczego na takie genialne pomysły wpadają w zasadzie tylko "nowi"?? Link to post Share on other sites
RafaeloPL Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Jak napisał Foka - pomysł debilny. Program pokazuje jakiś sprzęt, lecz dla mnie w sposób hmm... Dla ludzi z nadmiarem kasy... Był zdaje się jeden program o paintballu, gość wyciągnął 2 markery i zaczął strzelać w krzaki. Nie podał prawie żadnych cennych (jak dla mnie) informacji. Na koniec podsumował zdaniem "Mhmm... To naprawde wyborny marker." Jakby chciał powiedzieć "Noo fajnie się z tego strzela... Można kupić, wystrzelić 10 kulek i wrzucić do szafy...". :( Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mnie ciekawi tylko jedno... Dlaczego na takie genialne pomysły wpadają w zasadzie tylko "nowi"?? Bo to nowi i chca zaszpanowac geriatrycznej części userów własnymi "wyśmienitymi" pomysłami. Link to post Share on other sites
AnR Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Dajcie mi laskę, czuję się staro. Koledzy, może partyjkę brydza? Link to post Share on other sites
Recommended Posts