rogalov Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Witam :!: Mam problem z wyborem repliki. Chciałbym sobie kupić dobrego kałasza który powinien mieć dobre osiągi, wytrzymały i mało awaryjny. Mam na oku dwie repliki - AK-74N (ICS) 2008 - SLR105 A1 Steel Version (CA) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 (edited) Powiedz mi jak mozesz porównywać Steel Version ze zwykłym Znalem?? To chyba oczywiste ze pod względem wyglądu CA bije ICS'a na głowe :-P Edited September 29, 2008 by rumak Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Odpowiedź jest prosta... REAL SWORD TYPE 56 lub 56-1 I nawet Steel z CA nie podskoczy... pod względem wygląd, meteriałów, osiągów i czego sobie jeszcze zarzyczysz w stocku. Quote Link to post Share on other sites
Pies Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Powiedz mi jak mozesz porównywać Steel Version ze zwykłym Znalem?? To chyba oczywiste ze pod względem wyglądu CA bije ICS'a na głowe :-P LOL. ICS jest ze stali. Quote Link to post Share on other sites
Pies Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) Proszę o usunięcie posta. Dodał się dwa razy. Edited January 18, 2009 by Pies Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 LOL ICS może i jest ze stali (nie wiem, nie sprawdzałem), ale jest z CIENIUTKIEJ blaszki, która okrywa właściwe body wykonane z plastiku. Chyba, że coś się zmieniło... Z "dwojga złego" chyba już lepiej wybrać CA. Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 No właśnie chodzi o to, że się zmieniło :-P Stare miały plastikowe korpusu w znalowych wydmuszkach, te najnowsze maja ponoć body stalowe.... Quote Link to post Share on other sites
Pies Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) LOL ICS może i jest ze stali (nie wiem, nie sprawdzałem), ale jest z CIENIUTKIEJ blaszki, która okrywa właściwe body wykonane z plastiku. Może i cieniutka ale jednak stal a nie ZnAl. A nowszych ICS'ach (bodajże wersja z 2008) body jest już tłoczone ze stali. Edited January 19, 2009 by Pies Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts