Daniel14 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 A ja mam pytanko bo z kolegami zaczynamy asg i czy starczy ten karabinek na małe bawienie się? http://www.allegro.pl/item441425513_mega_m..._kulki_asg.html Link to post Share on other sites
arend Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Tak starczy Na tydzień, o ile przez pierwszych sześć dni nie będziesz się nim bawił Na początek polecę ci strzelbę m56 od DE albo mosberga AGM ewentualnie famasa chwalonego przez Harkiego Ale wszystkie te repliki to wydatek rzędu 100 złotych Link to post Share on other sites
Daniel14 Posted October 2, 2008 Author Report Share Posted October 2, 2008 Do 100zł może być,tylko ja prosiłbym nie shodguna tylko jakiś karabinek ponieważ nie zabardzo podobają mi się shodguny. I jak by pan podał mi sklep z jakimś karabinem sprężynowym do 100zł. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 To pozostaje jedynie to: http://www.military.pl/cyber-gun_161m/fama...nowy_3267t.html Tylko bądź przygotowany na słabszą szybkostrzelność, itp. niż w przypadku shotguna za mniejszą cenę. Link to post Share on other sites
Mariusz Komando Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Możesz też spróbowaĆ zacząĆ przygodę ASG repliką broni krótkiej. Musisz się wtedy liczyĆ niestety ze słabszym zasięgiem ,ale jeśli chodzi o zwinne i swobodne operowanie to niema sobie równych. Osobiście porodził bym ci soś z seri HFC m.in. Walther P99 lub Beretta M92F od UHC http://tajgun.pl/?cat=9 Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Bo to takie tenteges amerykańskie.... :uśmiech: a Amerykanie robi fajne filmy w, których jeden koleś wali serią z colta 1911 zabijając dziesiątki terrorystów mimo że w prawdziwym nie ma serii a magazynek mieści 7 naboi, i tam narodził się popcorn.... :uśmiech: Link to post Share on other sites
Daniel14 Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 Nie, poprostu zaczołem się interesować asg i chciałbym kupić jakąś tanią replike na początek. A co do broni to tylko prosze o pomoc w wybraniu, nie że mi się podoba tylko chce coś się dowiedzieć o tej replice. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Nie, poprostu zaczołem się interesować asg i chciałbym kupić jakąś tanią replike na początek. A co do broni to tylko prosze o pomoc w wybraniu, nie że mi się podoba tylko chce coś się dowiedzieć o tej replice. Pozdrawiam. Uwierz mi, nie chcesz się nic dowiedzieć o tej replice....aczkolwiek jak chcesz zacząć asg "tanio" proponuje jakiegoś shot gun'a na początek...ciężko będzie ale kiedyś kogoś "zastrzelisz", a i nie patrz się na te repliki za 100zł z kolimatorami, laserami, granatnikami, tłumikami rączkami...dobry tłumik jest od nich droższy...to są zabawki typu "zróbmy taką replikę podobną do m4 na pewno ktoś się na to nabierze"... pozdro. Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Gryncek ,rambo miał 2 m249para i bił z nich na raz przez pół filmu. Danielu jak chcesz to kup sobie ten shit tylko potem nie płacz , ale ja polecę ci g36c-m41 za 50zł poczytaj sobie o nim w rożnych tematach. Tego jest pełno. Link to post Share on other sites
Bardos Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Taaa, a potem mu plastik zacznie pękać, bezpiecznik pójdzie się yebać, a rączka przeładowania wyrobi się tak że już lepiej przeładować otwierając tą zabawkę, dodatkowo cholernie niecelne :). Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ja tam nie narzekam na swojego. Skuteczny zasięg 20-27m. W człowieka trafi, z puszką jest problem ale z człowiekiem... eee no problemos. Rączka przeładowywania jest niby metalem wzmacniana. Plastik jest w miarę dobry, spadł mi coś z 20 razy i się trzyma. Ale ma krótką i plastikową lufę. Link to post Share on other sites
Bardos Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 To tylko zabawka, już colt 1991 HPA ma większy zasięg. :P Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Coś ty się mnie tak uczepił bardos??? Za 90 zł lepiej od tego colta kupić AK black z CG. Link to post Share on other sites
Bardos Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Bo odgrzewasz tematy nic nie wnoszącymi postami, bo doradzasz tandetne zabawki, bo nie szanujesz siebie. A co do Colta, to wiem, że ma większy zasięg od tej zabawki, bo sam to sprawdzałem. Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Kałach jest na pewno lepszy od tego colta. Co z tego że ma golden springa jak AK ma dłuższą lufę, i fajniej wygląda. Link to post Share on other sites
Bardos Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ten kałach to to samo co kałach Cymy, z oznaczeniami i czarnymi okładzinami. A jego zasięg jest z 30 skutecznego, a Colta 15m, nie twierdze że Colt jest lepszy od Kałacha, tylko że JEST lepszy od G36 DE (czyli tej zabawki). Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Co ty!!! Ja tam każdą replikę jaką miałem była z DE wszystko było ładne i się nie rozlatywały. Link to post Share on other sites
Recommended Posts