danielosik Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 http://gunfire.pl/product-yid-1152191665-G...-V2-na-CO2.html Witam. Czy ktoś wie cos o tym? Ile to daje fpsów czy się opłaca i czy jest to awatyjne? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Ciekawi mnie jedno : czy stać cię będzie na gaz biorąc pod uwagę że z jednego naboju co2 wystrzelisz max 150 kulek. Policz że najtańsza kapsuła z co2 kosztuje 1.70 pln. :twisted: Pozatym jak do napędów sprężynowych ma się gear na co2;-) Edited October 27, 2008 by arend Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Eee, dalej czekam na model filipiński. Chociaż będzie bez BB, to jednak bardziej uniwersalny (V2 i V3). Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Westie, a cena tego filipińczyka będzie bardziej ludzka? I czy coś o nim już wiadomo oprócz tego, że będzie bez BlowBacka ? Chociaż ten BlowBack w tym madbulla wygląda dość mizernie. Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Arend zależy ile kto wywala kulek podczas strzelanki. U mnie na przykład podczas całej strzelanki schodzi ok. 5 magazynków po 50 kulek i jadę głównie na semi. Oczywiście schody się zaczynają gdy ktoś pruje seriami po 30 kulek. Mi 10 zł w te czy we wte na raz na dwa tygodnie dużej różnicy by mi nie robiło. Pozdrawiam, Szarak. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 (edited) Dobre w tym GB jest to, że zawsze można szybko wymienic bebechy z powrotem na zwykłego GB, oraz fakt, że można przy nim uzywac zwykłych magów do AEGa, a nie specjalnych za 200 zeta jeden :D Na Youtube na filmie z Arnies wyszło im 360 fpsów na 0.2g i ok 200 strzałów na jednym naboju CO2. http://pl.youtube.com/watch?v=KUPibRiC_K4&NR=1 Edited December 7, 2008 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
karol Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Takie małe pytanie... Gdzie się tutaj ładuje gaz ? :) Quote Link to post Share on other sites
wooke Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Zdaje mi się ze umieszcza się go w miejscu silnika w elektrycznym GB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts