Zelber Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Jak bedziesz miał replikę w rękach to się nagle okaże, że miejsca jest znacznie więcej, chcesz sie złożyć? Żaden dobry nimh/cd nie wejdzie- o to jestem w stanie się założyć;) Ale jest szansa, że da się upchnąć modelarski lipo, za 2 tyg dam znać jak to wygląda;) Quote Link to post Share on other sites
El1986 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 witam Ma juz ktos jakies infornacje i opinie na temat SWD bo ja nic nie moge znalsc Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Jeżeli nie możesz "znaleść" (OMG co to jest za wyraz?) to może źle szukasz albo nie wiesz czego szukać? O Atozie jest wiele o RS jest milion mitów o JG nie mówimy bo to nie SWD. Quote Link to post Share on other sites
El1986 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Czyli jeżeli chąc się czegoś dowiedzieć o RS trzeba go kupić Czyli, że, jeżeli, jeśli chcesz sie czegoś dowiedzieć o czymś co nie jest sprzedawane, to przede wszystkim musisz sobie poczekać, aż będzie można to coś kupić... thor_ Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Thor nie zrozumiałeś. Ja nie mam z językiem polskim na bakier xD Napisałem tak jak kolega powyżej. Chciałem ... hmm wzbudzić w nim zainteresowanie niezwykle ciekawym wyrazem który stworzył! xD Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ja dziś cieżki dzeiń miałem to pewnei wynik tego. Tak jak wymyślenie SR25 JG :D Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Skąd wiesz że wymyśliłeś? JG P&J ja ich tam nie rozróżniam. No chyba że na pudełku jest napisane xD To może usuń ten komentarz pod moim postem. Pozdrawiam :) Aleś plosię thor_ I tak sobie teraz patrzę, że wyszło, że Cię wyzywam ;) a to wariacja luźna na temat "ależ proszę" ;) Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Jest SR25 od JG, przynajmniej zapowiedziane, więc za bardzo, thor, się nie pomyliłeś :P. Teraz jeszcze dochodzi jedna alternatywa, SWD od CA, kto wie, czy nie będzie go szybciej niż RS :P Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 namnożyło się tych SWD :E ciekawe jak będzie z ich osiągami względem atoza springa Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Kałach błagam Cię zmień tego user bara xD Dragunow pisze się przez W! Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Kałach błagam Cię zmień tego user bara xD Dragunow pisze się przez W! Bardzo dobrze o tym wiem, ale wziąłem go z jakiejś strony i jeszcze nie przerobiłem ;) Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Czy do ATOZa da się wstawić: 1) lufe PDI 6,01 2) gumke Systemy 3) dystanser "H" Deep Fire? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Tak :P Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Atozik ma w stoku precke chyba ;) Co do dystansera to jest nim zastygnięty silikon w komorze hu Zrobiłem fotke: ps. gumka systemy pasuje, ale trzeba ją troszkę skrócić, tak mi powiedział Chochoł. Edited March 31, 2009 by kalach Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Więc dystansera nie wstawię? Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Masz już "w rękach" tego Atoza? Dystanser można wymienić, jeżeli jest uszkodzony to musisz wymienić silikon na nowy. Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Masz już "w rękach" tego Atoza? Dystanser można wymienić, jeżeli jest uszkodzony to musisz wymienić silikon na nowy. Jeszcze nie mam, bo czekałem na tego od RS (ale się chyba nie doczekam). O tym od CA nic nie wiadomo, ale nie spodziewam się ósmego cudu świata. Przed zakupem chcę wiedzieć, czy wyjdzie mój plan wymiany dystansera na ten od Deep Fire. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 OWNED! Geniuszu. Skoro ten dystanser da się zamontować w Atozie to oczywiście jest równoznaczne że wszystkich broniach typu SWD się go zamontować?! Gratki.... Skąd wiesz jaka będzie budowa komory w CA lub RS? Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) OWNED! Geniuszu. Skoro ten dystanser da się zamontować w Atozie to oczywiście jest równoznaczne że wszystkich broniach typu SWD się go zamontować?! Gratki.... Skąd wiesz jaka będzie budowa komory w CA lub RS? Coś mi się nie wydaje żeby wg dało się zamontować ten dystanser (Deep fire "H") w atozi'e. Próbowałeś go tam wepchnąć czy jak :-F ? Edited April 2, 2009 by kalach Quote Link to post Share on other sites
Harrkonen Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) ...oby więcej do tego nie doszło :roll: dzięki Thor 8) ...masz u mnie piwo :uśmiech: PYTANIE: czy konstrukcja Atoza, jest naprawdę identyczna co do śrubki z oryginalnym SWD? pasuje do niego oryginalna optyka z Dragunowa na ostrą amunicję? Edited May 17, 2009 by Harrkonen Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) czy konstrukcja Atoza, jest naprawdę identyczna co do śrubki z oryginalnym SWD? Oczywiście. Ciężko tylko dostac amunicję, 7,62 x 54R skończyły sie u krakmana :( Weź sie czasem chłopie zastanów bo macki opadają. EDYTA: Poprawiłem, dzięki :D Edited May 17, 2009 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 PYTANIE: czy konstrukcja Atoza, jest naprawdę identyczna co do śrubki z oryginalnym SWD? a "ostry" dragunow jest karabinem sprężynowym? :D co do optyki nie zdziwił bym się gdyby poasowała. dexter zgubiłeś chyba przecinek w oznaczeniu pocisku ;) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Coś tam sprawdzaliśmy w specu. Tzn. twierdzili że to jest od oryginału i pasowało xD u mnie ostatnio z 7,62 nie ma problemu, jak chcecie mam z dwie palety... No i ostry dragunow waży 2tyle co atoz (xD) i mają te same lufy i komory i magazynki ...... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 komory HU? :D Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 przestanicie bo brzuch boli od śmiechu ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts