semp92 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Hmmm jedyne co to pisać masowo na PW ;-) RUFUSIE, LUD CIĘ WZYWA! :lol: Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Tak to jest ;) Poszedł na studia to nie wie kiedy ma czas żeby coś zjeść ;) Męczcie go i tyle :D Quote Link to post Share on other sites
Furion3 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Kurcze czy my dla niego czy on dla nas ? Skoro nie ma czasu to spoko kasa zostanie w kieszeni Wlasnie tak sie pracuje w Polsce !!! i narzeka na brak kasy !!! Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Kurcze czy my dla niego czy on dla nas ? Widać bardziej on dla was, niż wy dla niego :) Gdyby Ci nie zależało na kupnie tańszego, to byś się nie denerwował. A jeśli Ci to totalnie obojętne, to nie marudź i kup MB. A jak Rufusowi będzie potrzebna kasa, to pewnie wypuści nową partię. Poza tym wątpię, żeby to było jego główne źródło utrzymania. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Wielka szkoda że niemoge się do czarodzieja dobić żadnym sposobem, potrzebuje tego dużo. Nie chce byc skazany na pro-armsy :cry: Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Furion3 zlituj się bo się ośmieszasz. On to robi żebyście mogli kupić produkt Jakości MB połowę taniej a ty narzekasz? I to nie jest jego praca, na studiach dziennych ciężko jest pracować po za domem uwierz mi. Quote Link to post Share on other sites
Furion3 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Wszystko sie zgadza ale napewno juz wiele osob wbijalo i na pw i na to forum a tu nic-jakies krotkie info by sie przydalo co z tym dalej!!! Quote Link to post Share on other sites
chemik333 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 A ma obowiązek taki żeby odpowiadać? Człowieku zlituj się, jaki Ty poziom prezentujesz swoimi wypowiedziami... Quote Link to post Share on other sites
ziava Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Obowiązku to nie ma... ale rzeczywiście miło by było gdyby coś napisał, choćby: "granatów nie będzie" Quote Link to post Share on other sites
Furion3 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 chemik ja nie napisalem ze obowiazek ma tylko ze by sie przydalo jakies info-czytaj ze zrozumieniem bardzo prosze bo zanizasz poziom Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Tak to jest ;) Poszedł na studia to nie wie kiedy ma czas żeby coś zjeść ;) Męczcie go i tyle :D Trzeba będzie się odezwać po czerwcowej sesji. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Być może moja odpowiedź jest niestosowna, ponieważ Rufus włożył w projekt dużo pracy. Ale czy istnieje możliwość udostępnienia projektu dla celów niekomercyjnych, czyli wykonać/zamówić w firmie trzeciej kilka sztuk dla siebie lub non profit dla społeczności? Gdyby moja odpowiedź była w jakikolwiek sposób obraźliwa, bardzo przepraszam. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Myślę że PW jest najodpowiedniejsze w takiej kwestii ;) I nie jest to obraźliwe przynajmniej wg mnie. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Podejrzewam, że nie tylko ja byłbym bardzo zainteresowany taką informacją. Ponadto, wyobrażam sobie stan skrzynki autora projektu :-F Quote Link to post Share on other sites
semp92 Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Mam taka śmiałą teorię spiskową, że albo w przygotowaniu już jest nowa partia produktu i nas zaskoczy PRODUCENT tą wiadomością niczym grom z jasnego nieba i nie zdąży minąć godzina a granaty na allegro już dawno będą sprzedane. Albo Rufus zrobił tak dobre granaty, że MadBull wysłał go na długą wycieczkę po okolicznych wsiach dalekiej Syberii, a tam poznaje historie Łagrów, Gułagów i nierdzennej ludności, która w obozach zimowych dla nieprzyjaznej systemowi socjalistycznemu person znalazła stosowny dochód w produkowaniu legendarnego bimbru z trocin na bazie jagodzianki na kościach. :lol: ;-) Quote Link to post Share on other sites
Poli Tukasi Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Albo dostal duze zamowienie od pewnego daleko-wschodniego dystrybutora akcesoriow i czesci ASG, ktory to potem sprzeda jako najdrozsze granaty na rynku :-) Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Pisałem PW, brak odpowiedzi. Wydaje się że projekt umarł w powijakach. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Uwielbiam snucie domysłów ;) Pamiętajcie że cierpliwość jest złotem ;) Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Kiedy ja napisałem to przynajmniej 10 dni temu. KicpA sam jestem studentem, pracującym, i jeszcze z czasochłonnym hobby i wiem co to znaczy brak czasu. Anyway ja z chęcią poczekam. Quote Link to post Share on other sites
krzysiek1594 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 A Rufus myślał kiedyś na zrobieniem zwykłych granatów ręcznych? To też by chwiciłó, taka tańsza alternatywa dla Tornado. Ja sam byłbym chętny. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 I co, temat zdechl ? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Mnie bardziej ciekawi czy znajdzie się jakiś bohater który będzie kontynuował tą pracę. Quote Link to post Share on other sites
Furion3 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Zdechl choc niektorzy sie tak napinali ! Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 nieeeeeeeeeee mógłby chociaż napisać czy będzie jeszcze produkował czy koniec działalności... Quote Link to post Share on other sites
asas Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Odkopię. Pisałem do Rufusa w zeszłym miesiącu na PW, odpisał, że być może w tym roku pojawią się jego granaty - sądzę, że jeśli ludzie się zbiorą i go łaaadnie poproszą to chłopak nie odpuści sobie dodatkowego zarobku i da się namówić ; > Mi udało się dorwać kilka używanych granatów jego produkcji, w tym tygodniu powinny się u mnie zjawić. W związku z tym mam pytanie - zna ktoś może dokładne wymiary uszczelek znajdujących się w granacie? I czy zawory MadBulla (dostępne na Specshopie) pasują do nich bez problemów? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts