senkuPH Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Witam mam Duzy problem moj Swd firmy atoz traci na mocy nie wiem z jakiego powodu jezeli ktos ma chwilke czasu prosilbym o kontakt na gg 11605835 lub telefon 668420358 lub Pw pozdrawiam i prosze o pomoc :cry: Quote Link to post Share on other sites
weelsniper Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 coś z hop siupem pewnie uszczelka może ufajdana smarem czy czym sprawdź ale myślę że to hop siup albo coś jest nieszczelne i traci moc ;-) Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 przyczyn moze byc kilka, np Hop Siup, moze tez byc sprezyna - pekniecie, zuzycie, moze uszczelnienie na tloku poszlo. Rozbierz i zobacz, atoz to prosta replika :) Quote Link to post Share on other sites
weelsniper Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 przyczyn moze byc kilka, np Hop Siup, moze tez byc sprezyna - pekniecie, zuzycie, moze uszczelnienie na tloku poszlo. Rozbierz i zobacz, atoz to prosta replika :) chochol widze że się 9 kompanii naoglądałeś ale wątpie że to sptężyna Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Jeśli nie chce Ci się grzebać, możesz mi podarować ;) A tak serio - coś z Hopkiem, przekręcony może, albo coś z cylindrem - zasyfiony czymś, chociażby kawałkami pękniętej kulki). Wątpie, żeby to była wina sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 i tu bys sie zdziwił. Mój guarder zadziwiająco szybko się ubił. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts