GW_Azghar Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 mam przyjemność zaprosić Was do zapoznania się z już -nastą wersją strony teamowej Grey Wolves - Warsaw Airsoft Regiment. www.greywolves.pl stronka jeszcze nie jest kompletna - Ark'Gregor cały czas nad nią pracuje. Przybywa nowych treści jak również jest uzupełniana wcześniejszymi galeriami i relacjami. Mam nadzieję - że znajdziecie na niej też coś dla siebie :-) P.S. Zapraszam również do odwiedzenia naszego FORUM !!! Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 8, 2004 Report Share Posted March 8, 2004 Wszystko fajnie ale trochę dziwnie wyglądają łuski 7,62 przy USP :) Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 Widać, że ktos sie napracowal nad ta stronka. Sporo, calkiem ladnie zaaranzowanych zdjec i mily dla oka wystroj graficzny. Niestety, spore plachty "pocietej" grafiki laduja sie dosc dlugo i mam wrazenie, ze jest kolejna strona z przerostem formy nad trescia(przynajmniej na razie). Co do tych lusek, to faktycznie zmora - nie dosc, ze nigdzie nie pasuja (Kalacha jakos nie zauwazylem, heh), to sa uzywane w zdecydowanym nadmiarze, prawie na kazdym zdjeciu! Poza tym, co jak co, ale luski z broni ostrej dosc slabo (powiedzialbym nawet, ze w ogole!) kojarza sie z ASG, tak wiec moze lepiej byloby rozrzucic w tle pare opakowan kulek BB??? ;-) Zyczac dalszego rozwoju serwisu... Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 jak zwykle najwyzszy poziom :D (ale Pikace ma troche racji z ta wielkoscia grafiki) Quote Link to post Share on other sites
Lizak_Specter Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Fajnie jest jak sie serfuje bo internecie i widzi sie jakas odmiane od reszty stron i to mi sie wlasnie podoba ze strona jest zrobiona przyjemnie i wogule :D Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 GIT ale zapodaje na łączu(2Mbit) z uczelni... w domu (80kbit) by mnie pewnei ch.. strzelil zanim by sie wszystko zaladowalo. ale stronka jest pierwszoligowa. Quote Link to post Share on other sites
ko5ma Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Bardzo ładnie wykonana stronka. Mały offtopic, nawiązując do USP - czy to aby nie jest jednak P12? Wiem, że producent (KWC?) sprzedaje to-to jako P8 własnie, ale zawsze wydawało mi się, że USP Tactical nosi oznaczenie P12 ("zwykły" USP - P8, Compact - P10)... Czy coś mi się strasznie pomyliło? :) Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Mi stronka działa zadziwiajaco szybko. Ping koło 60ms. (jadę na 256 kilobitach/s). Poza tym wunderbar, keep up the good work a będzie git! :) Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 no n moim tym domowym juz nie jest taka predka ale nie jest źle są strone ubozsze graficznie i wolniejsze. GOOD JOB :P Quote Link to post Share on other sites
Cheff Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Wydaje mi się, czy dział "filmy" jest jeszcze pusty ? Reszta bardzo ładnie - prędkość ładowania b.dobra (nartostrada 512 w pracy/ stałka ok 128kB w domu) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 A co to za dziwny G 36 w opisach i na jednym zdjęciu na stronie. Z jednym trybem ognia i zrobiony jakby kit pack na tym zdjęciu? Quote Link to post Share on other sites
Wasiek Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Jeżeli myślimy o tym samym zdjęciu to chodzi o G36KE. Inna wersja G36, nieco dłuższy od G36c, z lunetą i kolimatorem. Jeśli się mylę to poprawcie :wink: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Chodzi mi o to zdjęcie Quote Link to post Share on other sites
FRAGER Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 To jest chyba zdjecie takiej "chinskiej" wersji G36 .Tzn sie wersji sprezynowej chiwnskiej produkcji czy tam jakiejs innej.Mozna je kupic na e-bayu z tego co wiem.A swoja droga to ktos z was ma moze cos takiego czy te zdjecie jest poprostu tylko umieszczone na tej stronie tak informacyjnie?? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Czy do niego jest tam dodawany kolimator? Coś tam tak na zdjęciu widzę. Quote Link to post Share on other sites
FRAGER Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 Z tego co widac na ebayu to chyba tak http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&category=31686 Tu jest wersja z kolimatorkiem i laserkiem.Gdybys mial zamiar kupowac to bym Cie prosil o info.Pewnie bym sie dolaczyl do zakupu. W sumie nie jest to chyba najlepszy air soft ale switnie wyglada. A tak powracajac do tematu bym chcial pogratulowac osobie ktora robila zdjcecia do tej stronki.Pierwsza klasa tak jak i stronka :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts