thexter Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 miał ktoś z was z nimi do czynienia?? ja kupiłem ostatnio podobne ...w sklepie z odzieżą roboczą, wytrzymują strzały z mp5sd3 (z przylozenia) nie pękają, ale zostaje diwny MALUTKi ślad (nie rysa, tylko jakby "melisk") jakie ejst wasze zdanie na ich temat ? http://img.allegro.pl/photos/oryginal/22/2...223656/22365640 thx za opinie Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted March 15, 2004 Report Share Posted March 15, 2004 za wiecej jak 9zł nie warto. Przy strzelankach z aegami bym nie probowal przy strzelankach z mp5sd3 uhc jasne :) edit: ludzie skarżą sie ze bardzo parują Quote Link to post Share on other sites
thexter Posted March 16, 2004 Author Report Share Posted March 16, 2004 hmm okej ;) wiesz.. jeszcze zależy gdzie je kiupisz. tam kosztują 8,50 a gdzie indziej 15 ;) no narazie strzelamy sie sprężynami.... i gazowymi (pistolety) więc będą ok? Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 upewnij sie jakiej są wytrzymalosci po ich oznaczeniach :) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 uzywamy takich u nas i wytrzymuja m16 tm AEG :D wiec jaki problem???? pozostala tylko rysa na nich zreszta to sanmo bylo przy mocniejszych sprezynach..... i moje kosztowaly 10zl :D Quote Link to post Share on other sites
LP_Kalvin Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 Szczerze identyczne widzialem w castorramie za 8,50zl:] Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 16, 2004 Report Share Posted March 16, 2004 bardzo podobne w bydgoszczy 8,50, identyczne w toruniu 7,32 ( cenna mega stała od dłuższego czasu) wyrzymuja serie z aeg ;] paruja jak k.mac ! Quote Link to post Share on other sites
thexter Posted March 17, 2004 Author Report Share Posted March 17, 2004 hmmm głupie moze pytanie.. jak jest rysa, albo inny ślad, ale nie pęknięcie, można ich dalej używać? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Są dwa rodzaje tych okularów. Tańsze i droższe. Tańsze po jakieś 3 zł w czerwonym opakowaniu. Droższe za ok. 8-10 zł w żółym opakowaniu. Droższe wytrymują strzał z AEG i najwyżej zostają takie białe smugi. Co do parowania to był jakiś topic na ten temat. JA osobiście używam na tą dolegliwość... Ludwika. Tak płyn do mycia naczyń jest bardzo bobry. Nakładasz trochę na szmatkę, wciskasz by w nią wsiąkło i polerujesz wewnętrznąs tronę okularów. Jeśli płynu zostaje za dużo to suczą szmatką lekko to wyciarasz. Idea jest taka by pozostała tam cienka powłoka z płynu. Wystarcza na kilka godzin strzelania pod warunikem że nie dotkniemy wewnętrznej części. Quote Link to post Share on other sites
P-Chan Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Tak samo dobra jest ślina. Jak tak plułem trochę do gogli na basenie i było ok. :) Nie wiem jak jest na świerzym powietrzu. :P Quote Link to post Share on other sites
LP_Kalvin Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 P-Chan Morzesz o tym zapomniec lepiej kupic plyn Anti Fog za 6zl niz pluc:] Quote Link to post Share on other sites
P-Chan Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Hy hy... Mówie, że do gogli pływackich. :P Ale warto wiedzieć. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 17, 2004 Report Share Posted March 17, 2004 Jeszcze jedno przyszło mi na myśl co do tych okulrów. Strasznie się rysują. Jeśli się o nie naprawdę dba to trzeba je i tak wymieniać co 3 miesiące. Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 Wedlug mnie te brylki sa slabe. Paruja jak diabli, gowniany plastik szybko sie rysuje a jak jest kilka rysek to pod slonce gowno widac. Radze kupic jakies gogle narciarskie (tylko z dobra szyba) i moga byc lekko przyciemniane. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted March 21, 2004 Report Share Posted March 21, 2004 mi jeszcze podczas wali niezaparowaly a jak przypadkiem chuuuuuuuchne no moment i juz mozna walczyc :D wytrzymuja serie z m16 AEG :D rysuja sie...prawda, ale nie ma nic idealnego :roll: Quote Link to post Share on other sites
Ripek Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 sa dobre - uzywam ich - ale taniej w sklepie BHP kupic - cos kolo 10zl ... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts