Reffi Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Siema chce kupic gietke CA i wymienic caly w niej srodek ,silnik ICS +GB kompletny v3 i teraz pytanie czy systema ma v3 do gietki?,jezeli nie to jaki GB? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Kolego Złoty, po pierwsze to słownik kup. Bo Cie zjedzą zaraz. Po drugie, Kolego Złoty, z tego co wiem, a przynajmniej w sklepach w PL nie widzialem GBv3 Systemy. Po trzecie, po co Ci ten GB? Pewnie chcesz bimbalion fepysy. Jest kompletny GBv3 ICS'a. Ile on jest wart? Tego Ci nie powiem. Musisz sobie poszukać i popytać. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Skoro chcesz wymienić cały środek to może lepiej kup JG :roll: Tak szczerze mówiąc to w JG wystarczy dorzucić kilka części za ok. 250zł i będziesz miał bez żadnych problemów ok. 450fps. Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Do czego to doszło, żeby polecać chińczyka zamiast markowej repliki. ;-) Ale faktycznie, o ile nie przeszkadza ci ABS zamiast tego włókna w CA, to możesz pomyśleć o JG. Ten plastik nie jest zły. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Ja tam w życiu nie polecę chińczyka - z zasady xD W swojej giecie swego czasu miałem m150 na stokowym szkielecie.... strzelało aż miło.... Quote Link to post Share on other sites
Reffi Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 Kolego Złoty, po pierwsze to słownik kup. Bo Cie zjedzą zaraz. Po drugie, Kolego Złoty, z tego co wiem, a przynajmniej w sklepach w PL nie widzialem GBv3 Systemy. Po trzecie, po co Ci ten GB? Pewnie chcesz bimbalion fepysy. Jest kompletny GBv3 ICS'a. Ile on jest wart? Tego Ci nie powiem. Musisz sobie poszukać i popytać. Moze mi przyblizysz moje błędy Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 A nie mogłbyś sprecyzować o jaką gietke ci chodzi???Bo jest rodzina G36 oraz rodzina G3 :-F Quote Link to post Share on other sites
Klersen Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Moze mi przyblizysz moje błędy Polskie znaki ? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Polskich znaków nawet niektórzy moderatorzy nie używają "A nie mogłbyś sprecyzować o jaką gietke ci chodzi???Bo jest rodzina G36 oraz rodzina G3 teeth.gif" Gietka w sensie G36. Mało kto mówi na G3 gieta...... Quote Link to post Share on other sites
Reffi Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 http://www.madonion.eu/G36_p166.html Takie cudo:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts