Alexx Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Mogl by mi ktos powiedziec ile takie buciki kosztuja nowe w sklepie ? I czy sie je oplaca kupic czy moze cos innego ? (Szukalem i nie moge znalesc) Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Jezuuu ale drogo! 179zł Gromówki!!! U dystrybutora 134zł!! http://www.protektor.lublin.pl - sprawdź w najbliższym tobie sklepie Quote Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 24, 2004 Author Report Share Posted March 24, 2004 Ok. Obadac panowie no takie cos : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23058153 Ktore buty na tej stronie,to są te same buty co te na allegro ? :? http://www.protektor.lublin.pl/militarna.php Quote Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 24, 2004 Author Report Share Posted March 24, 2004 Ehh te Allegro ;/ A wie ktos moze czemu nie ma cennika tam w protektorze ? Szukam czegos tak do 200 zl a zeby nie bylo ze beda za 700.... Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 A oto i twoje buty z allegro: http://www.protektor.lublin.pl/strazacka.p...sz&id=35&pid=-1 Tyle, że to buciki strażackie :D Quote Link to post Share on other sites
Alexx Posted March 25, 2004 Author Report Share Posted March 25, 2004 Hehe ale dobre strazackie :? Bede musial pojechac do skepu i sam cosik wybrac bo przez neta to troche glupawo :wink: Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Szanowny allegrowicz coś pieprzy od rzeczy ze to sa buty do zadań specjalnych niby 8O Powiem jedno - to są buty a'la metal :P widzialem wiele butow a la metal, a la punk, a la skin nawet cala serie a la goth! i inne takie tam, ale zadne nie przypominaly tych z allegro :) Quote Link to post Share on other sites
Rzodkiew Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Hehe ale dobre strazackie :? Bede musial pojechac do skepu i sam cosik wybrac bo przez neta to troche glupawo :wink: Strazackie desanty :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 widzialem wiele butow a la metal, a la punk, a la skin nawet cala serie a la goth! Jestem bardzo ciekaw jak wygladaja buty a'la metal itd. Jakis opis ? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Proste jak w morde strzelil, metalowe to tanie glany, punkowe to glany kolorowe [np. tzw. szyszki], gothowe trepy to czesto siakies newrocki itd... Boze ale offtopic, niedlugo to zamkne i przemiele jak trzeba... Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 widzialem wiele butow a la metal, a la punk, a la skin nawet cala serie a la goth! Jestem bardzo ciekaw jak wygladaja buty a'la metal itd. Jakis opis ? mniej wiecej tak: click wiem ze sformuowanie 'a la ktostam' jest dosyc nieprecyzyjne, nieeleganckie i uogulniajace, ale da sie zauwazyc ze glany o takich czubkach kroluja wsrod metali (u punkow zazwyczaj sa to o klasycznym kroju farbowane glany, u skinow tradycyjne czarne martensy[przynajmniej sa dla nich najbardziej typowe, u gothow to juz czasami trudno nazwac to glanami, ale firma ktora jest przez nich wielbiona to "new rock" [jak ktos bedzie chcial moge poszukac linka]) oczywiscie wszystkie te przypisywanie butow subkulturom jest troche dziwne, ale skoro PAT_Alfa1 uzyl takiego sformuowanie to pozwolilem sobie z niego skorzystac (sam mam pare 'klasycznych' martensow a do skina mi daleko]). jednak jednego jestem pewien: NIKT (z perspektywy subkultur) nie nosi takich butow do ktorych zostal podany link na allegro edycja: sorry cynik nie zuwazylem twojego posta. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Oczywiscie wiem, mniej wiecej kto co nosi, podpytalem sie tylko bo mi sie sformulowanie a'la ... spodobalo :). Oczywiste tez jest ze nie mozna przypisywac jak sam to ujales, danych butow jakiejs subkulturze. Bo to juz byloby wypaczniem z lekka. Ale te z linka początkowego do allegro przebijaja wszystko. Lepiej juz kupic polskie nivy. PS. Marteny na niskiej podeszwie rulezz :P Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 przepraszam ze odkopuje temat, ale mam buty protektora, "trzewiki GROM" z kolekcji militarnej. Naprawde polecam! z mojej, ale i nie tylko mojej, obserwacji wynika ze są bardzo dobre: *sa wygodne i to bardzo :) nie umywają sie do np. glanów w których chodzi mój kolega na akcje *nie przemakają, ale oddychają (tkanina transpira, czy jak tam ;) taki nasz, swojski gore-tex) *nie ślizgają sie zbytnio - chodziłem po mokrym lesie wczoraj i ani razu sie nie poslizgnąłem, a jak wiadomo mokre pnie drzew są baardzo śliskie *podeszwy sie nie scieraja nagminnie *są tanie! kosztują około 115 - 130PLN, oczywiscie o ile kupi sie u protektora, wszystko okej - z dowozem do domq :) co do wad moze - mają miekkie podeszwy, chociaz nie jest to w pełni wada, bo nadają sie dzieki temu do AT, ale przez to gorzej zachwoują sie w lesie. badz co badz, suma sumarum - polecam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts