Reset Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Żeby nie dublować - pisał ktoś do Krakmanów czy mają info czy będą jeszcze jakieś dostawy ? Quote Link to post Share on other sites
SarKter Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Z tego co ja wiem, to już z CYMĄ może być koniec. Ale ktoś faktycznie mógłby do sklepów powysyłać maile, może coś wiedzą. Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Pytałem w krakmanie i zbrojowni, ale w obu przypadkach nie wiedzą kiedy będą dostawy ; ( Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ale za to dboyi ma być na dniach na zbrojowni Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 na azteko właśnie doszły emki boyia, może na dniach dadzą też cymy? Quote Link to post Share on other sites
voodo Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) Widze ze ludzie tu chca kupic ten karabin :P przykro mi ale wykupilem ostatni egzemplarz ;P Powiem tyle Jestem z niego zadowolony ladnie wyglada all sie trzyma kupy przeczytalem tu ze kolba lata lekko ale w moim AKM'ie trzyma sie dobrze i nic nie lata magazynek tez ladnie wykonany wymienilem w nim narazie tylko gumke hop siup w niedziele zobacze jak strzela :] Jak ktos chce na zlot To daje dane - Giżycko - 24.10.2010 godzina 9-10 zaczyna sie :P W niedziele zdam sprawozdanie jak sie sprawuje :P Edited October 22, 2010 by voodo Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Wszyscy już wiemy jak się sprawuję i wygląda ten ak : ) Quote Link to post Share on other sites
voodo Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 no domyslam sie po 80 stronach na temat tej repliki :D Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 To w takim razie nie musisz się fatygować z opisem twojego "maleństwa" ;) W zamian za to mógłbyś powiedzieć gdzie i kiedy kupiłeś replikę? Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Pewnie u krakmanów. Quote Link to post Share on other sites
voodo Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) Ta u krakmanow poweim wam ze przesylka byla naprwade szybka az sie zdziwilem bo na raty kupilem replike. Kupilem ja w Piatek a juz w srode ja dostalem :D!! naprawde szybko :P Mam zamiar teraz dokupic precke bo gumke juz wymienilem do tego 1 magazynek xd bo akurat hi cap 525 kulek :P to 2 starczaa potem ris kolimator i polecial ;d Edited October 22, 2010 by voodo Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 To bardzo fajnie ;) No nic... Pozostaje tylko czekać i pytać w sklepach czy może dopłynęły do nich jakieś informacje. Quote Link to post Share on other sites
SarKter Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ja już zbieram na coś z I klasy:) Bo mam wrażenie, że CYMY jeszcze długo nie będzie. Obym się mylił. Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ja chyba sprzedam pozostałą replikę i zrobię to samo, bo na prawdę zanosi się na to, że o ile w ogóle znów się to pojawi to jeszcze długo trzeba czekać. Quote Link to post Share on other sites
Tom92 Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Witam, czy może wie ktoś gdzie jeszcze są dostępne magazynki mid-cap Cymki? Z góry dzieki Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Witam, czy może wie ktoś gdzie jeszcze są dostępne magazynki mid-cap Cymki? Z góry dzieki Są dostępne praktycznie w każdym sklepie. Na 100% są w specu i u krakmanów. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 A ja mam do was pytanie z innej beczki. Czy można do tych cymek włożyć 7.4 lipo? O ile spadłby rof? Teraz mam wrażenie, że jest za duży jak na ak :D Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 A ja mam do was pytanie z innej beczki. Czy można do tych cymek włożyć 7.4 lipo? O ile spadłby rof? Teraz mam wrażenie, że jest za duży jak na ak :D Hm włożyć możesz śmiało. Ale nie wiem czy ROF przypadkiem nawet nie wzrośnie ;-) Quote Link to post Share on other sites
Tom92 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Są dostępne praktycznie w każdym sklepie. Na 100% są w specu i u krakmanów. Pokaż w jakim miejscu dostępne są metalowe mid-capy firmy CYMA chociażby u krakmanów. Jak już pisałem chodziło mi o mid-capy cymy a nie SRC. Jedyny sklep jaki znalazłem z dostępnymi midami cymy to airsoft extreme. A tak btw. to nie polecam tego sklepu. Magi przyszły bez oryginalnych opakowań, podrapane, brak paragonu itp. Jakby ktoś szukał jeszcze mid-capów cymy do akm'a to polecam użytkownika allegro o nicku: Bonia1313 Pozdrawiam. :D Edited November 5, 2010 by Tom92 Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 7.4v to słabiutka (w moim odczuciu) bateryjka. Wybrałbym słabe 11.1v niż mocne 7.4v AKMy są nie do zajechania (akm stock, m150 i 11.1 35c 2200mah) i dalej chodzi (ponad rok). Quote Link to post Share on other sites
kozlowicz Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Niedługo będzie dostawa Cymy 048M jak i innych u Krakmanów. Wie ktoś może jak to wygląda w innych sklepach? Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) Ale jakie ceny! Prawie 800zł za zwykłego cm.048!! Masakra. Mam nadzieję, że to stan przejściowy. Chcą kasy nabrać bo ludzie się rzucą jak na chleb. Edited November 6, 2010 by Hawk995 Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Ale jakie ceny! Prawie 800zł za zwykłego cm.048!! To aż 40 zł więcej niż było poprzednio... Mam nadzieję, że to stan przejściowy Nie liczyłbym na to. Dobrze wiedzą, że to są dobre repliki, mają dobre opinie i będzie na nie popyt Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 A te cm.45 mają ten sam gearbox co cm.48? To też jest dosyć fajne http://www.taiwangun.com/karabiny_maszynowe/cm_051_cm-1639.html na bazie zwykłego cm.048 Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 w cm.045 jest ten sam GB. RPK74 wróciło na rynek <33 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts