ASGpoliceASG Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Siema właśnie do mnie przyszedł M4 CQB A&K. Pierwsze wrażenie " ooo jaki super ". METAL: przyrządy celownicze , wszystkie szyny R.I.S , prowadnica kolby , lufa , chaczyk (przedni) na zawieszenie taktyczne , spust , magazynek (300 BB's) ABS: korpus, chwyt pistoletowy , kolba (w której jest bateria) , rączka taktyczna Ten ABS jest bardzo trwały i mocny. Celność też super , zasięg około 45-50 m nie mierzyłem dokładnie. BARDZO POLECAM. P.S. nie wiem jak dodać fotki :wink: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 P.S. nie wiem jak dodać fotki Wrzucić na fotosika albo rapidshara i wkleić linki Quote Link to post Share on other sites
ASGpoliceASG Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 http://asgpoliceasg.fotosik.pl/albumy/586666.html JUŻ SĄ :D Quote Link to post Share on other sites
ASGpoliceASG Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 Mam pytanie czy ten korpus będzie dobry http://www.airsoft-militaria.pl/product-po...RPUS-DO-M4.html PROSZE ZWRÓCIĆ UWAGĘ ŻE BATERIA JEST W KOLBIE I W PROWADNICY. Quote Link to post Share on other sites
ASGpoliceASG Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 proszę o odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Będzie dobry, ale potrzebujesz do tego również to: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2081 Quote Link to post Share on other sites
Walter E. Kurtz Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ja dostałem do body Boyi metalową komorę HU gratis. Trza wysłać maila i się dopytać. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ASGpoliceASG czuję, że ten temat szybko poleci... Jak zadasz pytanie to cierpliwie czekaj na odpowiedź. Z resztą jestem więcej niż pewien, że jest temat o tej replice ( nie koniecznie cqb, ale do m4 A&K na pewno ). Korzystaj z opcji EDIT. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Walter, przypominam, że w naszym środowisku sporo osób zmieniało korpus na metalowy z plastikowego i wszyscy z nich (czyli np. BaaTT, WjesieK, Sajgon..) dostali komorę gratis, która okazała się być tak tandetna, że jej wymiana była obowiązkowa. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Dokładnie, nie ma co porównywać komory stockowej Boyi z np. KA. Na wymianie komory można tylko zyskać :) Quote Link to post Share on other sites
ASGpoliceASG Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 a koniecznie muszę kupić tę komorę hop-up bo nie mam narazie tyle kasy ? wole najpierw body Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) To nie zmieniaj korpusu i czekaj aż uskładasz tyle pieniędzy, żeby załatwić to za jednym zamachem. EDIT: Co do konkretnej odpowiedzi na pytanie - tak, jeśli nie chcesz mieć problemów z nieszczelnościami (dużymi) i słabym działaniem hopka. Edited February 13, 2009 by Bajeczny1990 Quote Link to post Share on other sites
ASGpoliceASG Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 (edited) a nie da sie tanszej komory znalazlem np http://www.gunfire.pl/product-yid-11521897...p-do-M16M4.html http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-43...p-do-M16M4.html Edited February 13, 2009 by ASGpoliceASG Quote Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 a nie da sie tanszej komory Wbrew pozorom ta jest tańsza i będzie dużo lepsza od firmowej. W SR25 A&K daje sporo fps więcej, w stosunku do firmowej komory, dzięki uszczelnieniu. Airsoftextrem sobie odpuść. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 (edited) Kolego, chyba nie do końca wiesz co piszesz. Niby wszystko ok - jest tańsza i zła nie jest. Ale na pewno nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że: będzie dużo lepsza od firmowej. Co najwyżej może być bardziej opłacalna, ale do lepszej jej sporo brakuje. W szczegóły się wdawać nie chcę - w razie czegoś poczytaj tematy o obu komorach, a najlepiej porównaj je na żywo. Druga sprawa - komora nie może Ci dać więcej fps. Co najwyżej może zlikwidować w mniejszym, lub większym stopniu powstałe już nieszczelności. Edited February 13, 2009 by Bajeczny1990 Quote Link to post Share on other sites
ASGpoliceASG Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 Nie dostałem jedno znacznej odpowiedzi którą, wybrać tą: KING ARMS ( 119zł ) asgshop.pl czy CLASSIC ARMY ( 95zł ) gunfire.pl :wink: :uśmiech: :wink: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Kolego, chyba nie do końca wiesz co piszesz. Firmowa- oznacza tą, co ją firma umieściła w środku. Mylisz pojecie markowej i firmowej komory. Napisałem że dodaje fps. Kwestii dlaczego nie poruszałem bo i po co? Jak masz kasę to bierz uszczelnioną KA. Quote Link to post Share on other sites
popeksspl Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 moj kolega ma ten sprzet. wkladal replike do torby, nacisnal jakos na kolbe i..peklo mu body. strzelily zaczepy mowiac konkretniej. teraz z tego co wiem zamawia body GFC Tactical metal oczywiscie, cena chyba 149zl na allegro. ale replika ogolnie jest wporzadku mimo ze nie jestem zwolennikiem M4 ;) pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Mam pytanie do ASGpoliceASG na jakiej stronie kupowałeś tą m4 bo jestem zainteresowany kupnem takiej samej Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Walter, przypominam, że w naszym środowisku sporo osób zmieniało korpus na metalowy z plastikowego i wszyscy z nich (czyli np. BaaTT, WjesieK, Sajgon..) dostali komorę gratis, która okazała się być tak tandetna, że jej wymiana była obowiązkowa. Heh, a wystarczyło trochę popracować nad ułożeniem stockowej... :roll: Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Pracowali, pracowali - o to się nie martw ;). Edited March 31, 2009 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Cóż, u mnie się udało :) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 U nich też - zabawa z pilnikiem itp. sprawy sprawiły, że uzyskali całkiem niezłą powtarzalność, ale na chrono był jednak ubytek, około 20 fps-30 fps, co sprawiło, że zdecydowali się wymienić komory. ;) Quote Link to post Share on other sites
Alien1904 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 A jak jest w tej replice z rofem i zasięgiem na stocku?? Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Witam, wiem ,że temat jest trochę stary ale mam kilka pytań. Chcę kupić tą replikę i nie wiem jak jest z celnością oraz ile na prawdę waży ta replika? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts