Herman Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ostatnio w logo pojawił się artykuł o replikach ersoftowych. Jest tam trochę sporo błędów. Zachęcam do przeczytania i wspólnej dyskusji. Pozdrawiam Herman Quote Link to post Share on other sites
łosiu Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pamiętam że jak to Logo wchodziło na rynek to też wstawiali artykuł o ersofcie. Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Mógłbyś zeskanować, zrobić zdjęcie? Szkoda mi kasy na taką gazetkę ; d Wolę kapsułki z gazem kupić do Colta ;( Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Szkoda mi kasy na taką gazetkęLepiej ukraść, nie? Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Lepiej ukraść, nie? Jest coś takiego jak Prawa Autorskie. Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Lepiej ukraść, nie? Nie, lepiej pójśc do kiosku i kupić Bravo, bo tam są jakieś gadżety ;( Ale jeśli we tym temacie ma sie odbyć jakaś rozmowa autor wątku powinien chociaż przybliżyć tematkę artykułu i jakie tezy były w nim zawarte, a nie, że "jest w nim trochę sporo błędów". Quote Link to post Share on other sites
Herman Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 W wątku przedstawiającym repliki opisana jest wiatrówka a to moim zdaniem spory błąd. I jak was nie stać na gazetę za 6.90 to naprawdę przestańcie zaczynać bezsensowne dyskusje. Wątek kieruję do tych, którzy przeczytali artykuł. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Dokładnie. Nikt nie będzie tu wstawiał skanów. Artykuł czytałem przy okazji w pracy, trochę się uśmiałem :) Też zwróciłem uwagę na to, ze przedstawiona została replika Makarowa 4,5mm. Ponadto zdjęcie M16A3 ICSa i podpis, ze replikę M16A3 można kupić od 200-ileś tam zł. No w sumie można, ale nie będzie wyglądała tak jak na zdjęciu. Ogólnie artykuł wyjątkowo "biedny" - chyba nie mieli czym zapełnić stron czasopisma... Quote Link to post Share on other sites
rudy_stp Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Skanować nawet nie ma czego... Tekstu o samym asg nie ma w ogóle... jedynie parę zdjęć replik (cena oczywiście nieodpowiednia do zdjęcia repliki)... I są takie kwiatki jak svd jg bodajże, który sam w sobie jest repliką ak 47 z dołożoną lufą i kolbą niby przypominającą svd... i pod tym podpis od 2000 zł Wątpię żeby ten "artykuł" kogoś zainteresował asg, bo nawet nikt nie napisał o co w tym chodzi... czym się strzela... zasady... klimat... słowem nic tylko zdjęcia na błyszczącym papierze... Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Panowie, toż to powtórka z rozrywki. Jakieś 2 lata temu też był art o AS w Logo. Chyba nawet były zdjęcia z Blade Runners Team, jeśli dobrze pamiętam (proszę nie bić... mocno :D ). Quote Link to post Share on other sites
pin-king-pin Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 No nieźle, czytacie LOGO? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 W końcu znamy się na rzeczy :D Quote Link to post Share on other sites
rudy_stp Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) No nieźle, czytacie LOGO? :poddanie: Nie za darmo się dostaje jak z kiosków wycofają... a że ma się coś za darmo to aż wypada luknąć na okładkę i otworzyć na chybił trafił przed wywaleniem na stos makulatury... :-P Playboy też leci do kosza od razu... (z moją męskością wszystko ok jakby ktoś miał komentarze dziwne 8) ) Edited April 16, 2009 by rudy_stp Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts