Frontal Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Mam takie pytanie, czy tania podróba plate carriera do której link załączam, może odbarwić mundur? Mam kontraktowe ACU, i na codzień używam innej kamizelki, ale chciałem tez mieć jakiegoś zapasowego plate carriera. Słucham waszych opinii. http://www.taiwangun.com/shop,show,1006 o tym myślałem. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Jeżeli materiały z jakich została uszyta kamizelka są dobrej jakości to pod wpływem wilgoci, czy potu nic takiego dziać sie nie powinno. Nie znam sie na procesie produkcji tego materiału, ale jeżeli jest on w jakis sposób barwiony słabymi barwnikami to kolor może puścić. Moja kamizelka w żaden sposób nie oddziałowuje na barwe munduru, ale ja nie używam i nie używałem chińskich kopii. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Frontal, jeśli jej nie wypierzesz w pralce razem z mundurem, to nie powinna Ci zafarbować munduru ;) Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 No to spoko. Bo szkoda mi ACU, żeby mi jakiś zapasowy chinol zniszczył. :E Quote Link to post Share on other sites
eMAGie Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 To nie kupuj zapasowego chinola i po Twoich zmartwieniach. Kup później coś oryginalnego. ps. ACU w jakim camo? Quote Link to post Share on other sites
cysi3k Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Dla świętego spokoju forumowicza pytającego o farbowanie kamizelki powiem, iż mam taką kamizelkę i konkretnie ją przepociłem - do tej pory nie zafarbowała i raczej szans na farbowanie brak ;-) Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 Ok, dzięki. Chodziło mi właśnie o doświadczenia. ACU w UCP, więc łatwo zabarwić... Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Też mogę potwierdzic, że nie farbuje. Pot, deszcz, woda z fontanny. Żadnych śladów na mundurze. Edited March 4, 2009 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts