LD_cynik Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 To mile z ich strony ale kradziez wlasnosci intelektualnej jak wisiala tak wisi. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 No i ok, panowie sie przyznali do bledu, opis zdjety i jest znowu git po staremu ;) Quote Link to post Share on other sites
Amadero Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Zamówiłem Walthera p99 w środę około 16, a w czwartek o 17 już miałem paczke w rękach, dostawa błyskawiczna. Zdziwiłem się jedynie, że w pudełku była także instrukcja od modelu gazowego, a dodatkowo na innej kartce sprężynowego :D Quote Link to post Share on other sites
Zocik Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Sklep ten współpracuje z firma dostawcza DHL EXPRESS i wierzcie na slowo - dostawa jest blyskawiczna. Jeśli nie bedziecie w stanie odebrac towaru od dostawcy z DHL, dostaniecie taki świstek co sie zwie awizo i przy jego okazaniu dostaniecie towar w najblizszej siedzibie DHL Jak u mnie na chacie nikogo nie bylo, to koles podrzucil staremu do pracy! Widac, ze zalezy im na zadowoleniu klienta i szybkosci dostawy :!: Quote Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Uważam, że jest to dobry sklep, ponieważ w niedziele zamówiłem Whalter P99 i pierwsze co było to potwierdzenie milem a następnego dnia kolejne potwierdzenie o tym że produkt został wysłany. We wtrorek o 16:05 (Kolesiowi zależało na godzinie) przyszła paczka. Problemów wogóle nie było. UWAŻAM ŻE TO DOSKONAŁY SKLEP Quote Link to post Share on other sites
Mrocz Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Właśnie dostałem moją gazową Berette HFC FULL METAL z tajganu i powiem wam, że jestem iście zadowolony. Obsługa była bardzo miła, a dostawa doszła do mnie Baaardzo szybko. PS. Widział ktoś nowości w dziale "AEG'i" na tajgunie???? Sprzedają tam za 3 stówy te "tanie" Allegrowe repliki!! Quote Link to post Share on other sites
Mrocz Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Dobze, ze przynajmniej u nich można kupić również prawdziwe Aeg'i... Obsługa, miła dostawa ekspresowa, ale te Allegrowe repliki za ponad 300zł są już do bani... Za tyle można miec pożądnego gaziaka z blowbackiem a za 200zł więcej już można kupić glocka elektrycznego firmy Tokyo Marui... Quote Link to post Share on other sites
val Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Udana transakcja na kwote 700 zl (HFC full metal beretta + magazynek + gaz). Szybki, 24h transport. Szybki kontakt. Oblowilem sie gratisami, z czego jeden (tlumik) sie rozpadl po pierwszym strzale, ale gratis to gratis :D Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Duzy pozytyw dla sklepu :) caly czas bylem informowany co z moja przesylka :) przyjecie zamowienia, oczekiwanie na wyslanie i wyslanie :) wszystko doszlo w 24h :] tlumik i noz w pieknym stanie :] Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Kolejny duzy pozytyw :) nie bylo mnie w domu wiec po kontakcie podwiezli bratu do pracy z racji tego ze ja bylem w szkole :) a mogli zostawic aviso i pojechac :) wszystko ok i polecam z gratisow komplet saperka siekierka pila :) Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 To akurat zasługa kuriera a nie sklepu :roll: …no chyba ze płacą im extra aby się dobrze przykładali :wink: Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ale to sklep wybral firme ^^ no dobra niewazne :) w kazdym badz razie 2 zakup 2 udany i 2 w ciagu 24 godin :] Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Kupiłem w tajgunie w okolicach czerwca baterię mini (90zł.....nie dostałem paragonu nic takiego a specjalnie pytałem się co w razie jakiś usterek), której wytrzymałość kabli (dość "twarde" łamliwe) była wątpliwa. Po 3 miesiącach normalnego użytkowania jeden z kabelków naderwany:(. Pojechałem dziś do tajguna i od razu bateria została przyjęta do naprawy (do podania imię nazwisko i jakiś kontakt) Kolejny duży + dal Panów z tajguna :) Quote Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Chcialbym wyrazic swoja negatywna opinie o Tajgunie a za co ? za nic innego jak za za beznadziejny kontakt z nimi (od 3 tyg pisze i nic) :roll: Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Może nie dostają maili? Quote Link to post Share on other sites
Tofik PL Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Witam Zamówiłem u nich pół roku temu Walthera p99 HFC (od czegoś trzeba zacząć :) ). Na początku było dobrze, a nawet bardzo. Kilka razy zmuszony byłem wysłać do do servisu, ale przebiegało to bez problemu. Jednak od początku mój pistolet miał słabsze niż powinien osiągi i nie działający poprawnie spust (coś ze sprężynką ciągle było nie tak)... Z czasem usterki były coraz częstsze, przez co częstotliwość wysyłania do servisu się zwiększyła. Obiecali mi, że dołożą mi kilka paczek kulek i cośtam jeszcze, żeby wynagrodzić mi koszty poniesione przez ciągłe wysyłanie... Wysłałem więc ponownie, niestety po tych dodatkach nie było śladu, a i replika nadal strzelała beznadziejnie. Po wymianie maili doszliśmy (ja i tajgun) do wniosku, że mój gun to jakaś wybrakowana sztuka... Zaczęli mnie olewać, bo chyba taz mieli dosyć tego servisowania. Zdecydowałlem, że umieszczę adekwatną do stanu rzeczy opinię produktu na ich stronie - i tu zawiodłem sie na nich najbardziej. Panowie, słowo cenzura jest na ich stronie normalką... nie dopuszczają oni żadnych negatywnych opinii, odpowiadając mailem "proszę wysłać go do nas, a my po oględzinach stwierdzimy czy zamieścić opinię na stronie"... Wysłałem im replikę na te oględziny... Niestety nic z tego nie wynikło. Piszę o tym dlatego, że wiem po swoim przykładzie - nowy w ASG rzucają się na WMASG, gdzie w dziale "Sklepy" zauważają tajguna i wchodzią... Zachęcają ich kupna niskie ceny i... właśnie opinie pod produktami (jaki ja byłem głupi...) do tego sklep na forum jest polecany co dopełnia dzieła zniszczenia i skłania laika do kupna replik, których posiadacze są zadowoleni (0 negatywnych komentarzy). Jednak nie sądzę, żebym tylko ja był niezadowolony z repliki. Zapewne wielu takich jak ja wysłało im negatywne opinie, które nie mogły się znaleźć na stronie z powodu sklepowej CENZURY. Mam nadzieję, że mój post spowoduje, że ludzie nie bedą się już więcej podniecać dobrymi opiniami na sklepie, tylko zwórcą się do forumowiczów o radę... Wtedy wszyscy będą szczęśliwi :) Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 + dla sklepu. Paczka doszła w krócej niż 24h. Jestem bardzo zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
kielbasa Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 dołanczam sie do pozytywów ,naprawde bardzo solidny sklep z dobra obsługa ,chyba jedynym minusem jest mały wybór "broni" :( :( i zbyt duża ilosc broni firmy hfc ,o kturej niemoge w przeciwienstwie do [sklepu} odniesc sie pozytywnie :( :( Quote Link to post Share on other sites
JoRdi Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Kupiłem w tym sklepie klamke & okularki, i jestem w zadowlony :lol: . Sklep solidny,szybka przesyłka i wszystko elegancko zapakowane.A co do kuriera z Tajgun'a też mam zastrzeżenia :| 10 zł mi doliczyli do przesyłki :) Quote Link to post Share on other sites
rudy1988 Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Byłem u nich w sprawie mojego MAUSERA 7.65 pierw zadzwoniłem odebrał koles i był bardzo uprzejmy dal mi pare przydatnych rad pare dni pozniej byłem tam wymienic jedna czesac ,,,fachowa obsługa a zarazem nie duze ceny jak dla mnie to domena tego sklepu ,POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Muszę pochwalić serwisanta z tajguna. Wysłałem na gwarancję zepsutego walthera p99 hfc. Pan naprawił go w około tydzień. Wszystko fachowo, bez głupich pytań w stylu machinegun.pl. No i nie zapłaciłem za przesyłkę zwrotną (do mnie). Duży + Quote Link to post Share on other sites
melon Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ja mam takie pytanie panowie,w jakich godzinach mniej więcej dochodzą od nich paczki?Bo zamówilem w piątek,wyslali w piatek a ja czekam niecierpliwie :) Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 U mnie po południu od ok. 12 z minutami do 14-15.00. Zależy gdzie mieszkasz. (chodzi o ulicę) Quote Link to post Share on other sites
melon Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Dobra,paczka przyszła,gdzieś koło 13-14.I dobrze,bo musiałbym do środy czekać (jutro święto). Sklep ogólnie jest bardzo dobry,ceny może nie są najniższe ale rekompensują to gratisami za punkty-jakby na to nie patrzeć,za replikę przepłaciłem 8 zł (o tyle taniej na snajperasg),ale dostałem gratisy za 30.Czyli 22 zł na czysto :) No i szybka przesyłka,w przeciwieństwie do snajperasg.Polecam ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 zamówiłem w środe wieczorem dostałem w piątek o 12 wielki plus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts