TH_GRZECH Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Szukałem na forum i nie znalazłem prawie nic na ten temat wiec chcialem sie zapytać. Czy znacie jakies firmy wykonujące naszywki na mundury ? ( wg podanego im wzoru ) linki i adresy bylyby mile widziane. Dzieki z gory i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Psycholog Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 http://www.jamax.com.pl http://www.elbil.com.pl/index.php3 http://republika.pl/altair25/ Quote Link to post Share on other sites
TH_GRZECH Posted April 10, 2004 Author Report Share Posted April 10, 2004 Dzieki. Juz maile z zapytaniami im powysylalem i czekam na odpowiedzi A tym czasem moge dozucic jeszcze jeden adres. http://www.haftkom.itl.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 www.naszywki.xo.pl Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 No to ja mam inne choc mysle ze podobne pytanie. Moze ktos wie kto/gdzie robi "znaczki" (nie wiem jak sie to nazywa fachowo) na beret ale metalowe? Tylko nie mowcie mi ze do jubilera bo oni wolaja straszne pieniadze za to (a wzor nie jest mocno skomplikowany), ew. zostaje jeszcze opcja pojsc do szkoly plastycznej i tam szukac ratunku. Ostatecznie moze znacie jakies "chalupnicze" metody wykonania czegos takiego (no poza wytloczka bo na to wpadlem tylko jeszcze nie wiem czym zrobic matryce, wiertla stomatologiczne?) PS. Nie szukalem specjalnie na forum bo nie wiem pod jakim haslem ale raczej uwaznie sledze forum. Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 No ja kiedys kontaktowalem sie w tej sprawie z... mennica panstowa. Kontakt mailowy jest dobry, mi odpisywali praktycznie odrazu. Wystarczy wyslac do nich projekt znaczka, oni okresla koszta i minimalna ilosc. Radze sprobowac. Ronin Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Santiago daj znać Jak tobie poszło z MENNICĄ bo tez interesuję się tym. juz myślałem zeby zrobić z... pleksi przeciez metal nie musi byc wystarczy polakierowac . jakieś inne pomysły ?? Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 a odlewy z cyny? Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ok. Dzieki za odpowiedzi. Zaraz bede "plodzil" maila do Mennicy i dam znac co i jak jak odpisza. Bede sie pytal o ta kotwice co jest w logo grupy(Morskie Siły Tricity). Ewentualnie mam namiar na metaloplastyka ktory robil znaczki (buttony) dla Gdanskiego AT, ale tylko tel wiec zadzwonie najszybciej jutro. Quote Link to post Share on other sites
TH_GRZECH Posted April 13, 2004 Author Report Share Posted April 13, 2004 Odpowiedz na maila od altair Witam serdecznie! Niestety nie realizujemy zamówień poniżej 2.000 szt. jednego wzoru (w przypadku naszywek). Pozdrawiam! :( Czekam na reszte odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Na odpowiedz z mennicy czekam. Ale podaje namiar na czlowieka u ktorego byly robione naszywki na rzepie z xyvka (Wilku wie jak to wyglada i chyba bardzo dobre jest wykonanie) i logo MORSow (no, jeszcze nei wiem jak to wyszlo bo kumpel nie moze sie wziasc i odebrac z poczty naszywek :?). Ponoc moze zrobic kazda naszywke jak mu sie jej wyglad przedstawi (np. mail z rysunkiem). A oto rzeczony namiar - bw23@wp.pl Quote Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Rosa10@wp.pl szybko tanio i wygodnie i dostałem od nich kartke w formie naszywki z życzeniami na święta ;-) Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 hehe... Jaki sie tu skarbczyk robi :D Tak powinno byc 8) Quote Link to post Share on other sites
TH_GRZECH Posted April 13, 2004 Author Report Share Posted April 13, 2004 Dobry pomysl na temat mialem :) Quote Link to post Share on other sites
RafZielak Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Grzechu ... może i dobry, ale ... oby coś z tego wyszło. Klub na naszywki czeka od bardzo dawna. Dobrze, że ktoś się za tow ziął. JA Danielowi kiedyś słałem adresy www firm zajmujących się tymi sprawami, ale ... poszło jakoś w niepamięć chyba. A co do cen drodzy panowie ... z tego co mi Grzech mówił to różnie odpowiadają. Od 50-80 PLN za opracowanie projektu w programie haftującym i dalej ... w zależności od wielkości naszywki. Taka 5x5 cm około 3-6 PLN. Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 ... Ale podaje namiar na czlowieka u ktorego byly robione naszywki na rzepie z xyvka ... i logo MORSow (no, jeszcze nei wiem jak to wyszlo bo kumpel nie moze sie wziasc i odebrac z poczty naszywek :?). A oto rzeczony namiar - bw23@wp.pl Santiago możesz powiedzieć jak wyszła ta naszywka z logo MORSów :?: Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Kto widzial ten mowi ze bomba i jeszcze dwie grupy z 3City zaopatrza sie w loga u tego goscia (jedna probke juz mam i uwazam ze b. bobrze zrobiona). Jak brat wroci to postaram sie fotki cyknac i wrzucic na forum. Quote Link to post Share on other sites
Waltz Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 4MOZA też się u niego "obszywa" - możemy że spokojnym sumieniem polecić. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 my mamy takie naszywki, robione gdzies w Trojmiescie :) Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Ja niestety wymyśliłem coś bardzo skomplikowanego (tak mi się wydaje - można looknąć na śląskim forum) i teraz się zastanawiam co z tego wyjdzie na naszywce :? Czekam na oferty od firm które tu znalazłem potem zdecyduję gdzie :idea: , o wynikach operacji poinformuję 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts