scuro Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) Witam :) Poszukuje plecaka powiedzmy 15-16 litrów na jednodniowe wypady. Cena jaka mnie interesuje to maksymalnie 150 zł. Ważne jest dla mnie, żeby miał taśmy 25mm z przodu i po bokach. Kolor to oliwka luc coyote(lansik) :). Wyszukałem sobie assault packa GFC i 16l plecak z helikona. Problemem w plecaku GFC to jego byle jakość - nie chciałbym, żeby pack rozpadł mi się w środku lasu ;-) Pozdrawiam Edited April 14, 2009 by scuro Quote Link to post Share on other sites
_qbon Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ja bym brał wolverina. Cena trochę wyższa ale jak dla mnie warto. LINK Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 No tak, helikon i jakieś GFC to mega lans! Prawie jak Eagle albo coś. Jak na jednodniowe wypady, to powinien wystarczyć butt-pack. Quote Link to post Share on other sites
KamaN Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Bierz Helikona a bedziesz zadowolony :roll: Quote Link to post Share on other sites
maciejs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Na Allegro poszukaj Patrol Pack'ów. Kontrakty trafiają się w okolicy 150,- jak i też w wyższych cenach zależnie od wersji. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 PS20/PP25 z Janysportu - w odróżnieniu od Helikona jest z Cordury. Quote Link to post Share on other sites
eMAGie Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 PP25 ma taśmy. Będziesz musiał dorzucić parę złoty ale się opłaca. Plecak skutecznie się broni u nas przed jakąkolwiek formą jego zakatowania. Wolveriny podobno też są świetne. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Odpuść sobie chińszczyzne, zainwestuj w rodzimy produkt, wspomóż kraj w walce z kryzysem:) Kup wolverine, albo PS20/PP25. Swoja drogą to podrożał ten wolverine. Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Ładując na to 3 litry wody, MRE, jakąś amunicję zapewne ersoftową i kilka innych drobiazgów na jeden dzień, robi się nam coś w okolicy 10Kg. A ten wolverine nie ma za ciekawych ramion, więc jeśli masz zamiar nosić to bez żadnych kamizelek to poszukaj czegoś co będzie miało wygodne ramiona. Edited April 17, 2009 by Paul Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 poszukaj assault packa (taki jak ten z gfc) tylko z ivo-hestu, napewno sie nie rozleci, mozna tez przejzec oferte Miwo :) oni przeciez tez maja dobry sprzet. Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Zaciekawił mnie ten plecak z iwo-hestu, ale nic nie mogę w necie znaleźć. Mają jakąś stronę internetową? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Nie mają. Ale akurat tego plecaka bym nie polecał. To jest niezbyt udana kopia jednego ze starych modeli Maxpedition - bodajże pygmy Falcona. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Swoją drogą tak pod koniec pierwszej dekady XXI wieku bez strony internetowej... Quote Link to post Share on other sites
gnz87 Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Nieco większy niż chciałeś, jednak godny polecenia. Cena nie jest zaporowa, wykonanie dobre. Sam jeszcze go nie mam, ale wiele osób z mojej grupy jest w jego posiadaniu i bardzo sobie chwali. http://www.taiwangun.com/shop,show,1034 Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Nieco większy niż chciałeś, jednak godny polecenia. Cena nie jest zaporowa, wykonanie dobre. Sam jeszcze go nie mam, ale wiele osób z mojej grupy jest w jego posiadaniu i bardzo sobie chwali. http://www.taiwangun.com/shop,show,1034 I za pół roku kupi koleny plecak, bo mu sie rozsypie. W tej cenie nie da się zrobić dobrego plecaka. Plecaki Helikona też mają niskie oceny, prują się na potęgę. Kup jakąś używke kotraktowę lub coś od Miwo lub Wolverina. Jest tez jakiś plecaka Pajaka w kamuflażu, tylko logo trzeba pisakiem potraktować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts