robal Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Elf prawdopodobnie pojada w składzie conajmniej 2 osoby niestety wlasnie wrocilem z wyprawy i nie mam chwilowo info od reszty Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 kalibrze 6 mm, masie nie przekraczającej 0,33 g Ten punkt powoduje, ze nie mial bym czym strzelac... :( hmm a guarder 0.28 ? bardzo dobrze sie nada Link to post Share on other sites
BoT Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Witam Jade!!!!!!!!!:] Nie wiem kto dokładnie z Białegostoku jeszcze jedzie, ale się dowiem:] Pozdrawiam BoT Link to post Share on other sites
Ritter Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 W imieniu Goryli - od nas prawdopodobnie pojawi się jakieś 8-10 osób. Ostateczną liczbę oczywiście zweryfikują wpłaty po 17tym maja. - Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Nr rachunku dla dokonywania wpłat wpisowego ukaże się do końca bieżącego tygodnia. Do chwili obecnej wpłynęło 15 zgłoszeń. Link to post Share on other sites
The Ghost Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 tylko 15?! 8O ja wyslalem swoje w niedziele i myslalem, ze bede jednym z ostatnich :). Moze by zrobic na stronce zlotu liste osób, ktore nadeslaly zgloszenia (taka propozycja, jeśli oczywiście to jest możliwe), a teraz na temat GROM Elbląg, 4 osoby 1. Ja czyli GHOST 2. STARFISH 3. SPECMACHINE 4. BLOOD Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Już jest 19. Przypominam, że każde zgłoszenie powinno być przysłane indywidualnie. Sygnałów uczestnictwa jest już znacznie więcej. Podałem ilość zgłoszeń formalnych. Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Juz jest 20 :)) Bo wlasnie wyslalem P.S. Mysle ze wiekszosc czeka do podania nr. konta Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 5, 2004 Author Report Share Posted May 5, 2004 http://zloty.asg.pl/zmasg7/zgloszenia.doc - pod tym linkiem można zobaczyć jakie osoby już oficjalnie zgłosiły swój udział w imprezie. Dokument ten będzie aktualizowany tak często jak to będzie tylko możliwe. Obecnie na serwerze ostatnia wersja pliku jaka posiadam. Link to post Share on other sites
Dzidek Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Ja jade. wszystkie sprawy zwiazane ze zlotem (opłaty itp) postaram się załatwić jak najszybciej. Link to post Share on other sites
Santiago Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Coz... do konca tygodnia nie uda mi sie wszystkiego z uczelnia ustawic (bo wczesniej poprzesuwalem majac na uwadze 12-13.VI i teraz ciezko to odkrecic) wiec raczej na pewno mnie nie bedzie... :cry: Choc nadal jest nadzieje... Czy zgloszenia po terminie z definicji nie beda rozpatrywane? Link to post Share on other sites
Seraphin Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Ho Czy ktos moze mi powiedziec ile kosztowac bedzie nocleg z 28.05 na 29.05, gdyz bedzie trzeba opacac go oddzielnie? Paka PS. Pieniazki sa ale tak z ciekawosci. Link to post Share on other sites
Dzidek Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Dobra zgłoszenie już wysłałem. A nocleg będzie kosztować o ile sie nie myle 25zł Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 szkoda ze nie ma tam zadnego "poligonu zurbanizowanego", jak ogladalem filmy i fotki z wedrzyna to na to sie najbardziej napalilem (wogole wole cqb)... ale mimo to moze ktos z naszej malej ekipy bedzie. Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Ehm nie chce sie wtracac, jako ze mnie nie bedzie, ale posty w stylu "moze ktos od nas bedzie" mozecie sobie darowac bo tylko niepotrzebne zamieszanie wprowadzaja... Podobnie z teamami - uzgodnic w teamie kto i co i niech jedna osoba walnie posta i potem ci, ktorzy sa zapisani w tym poscie juz sie z osobna nie dopisuja... bo na razie jest 8 stron watku z ktorych moze 3 maja sens. Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 szkoda ze nie ma tam zadnego "poligonu zurbanizowanego", jak ogladalem filmy i fotki z wedrzyna to na to sie najbardziej napalilem (wogole wole cqb)... ale mimo to moze ktos z naszej malej ekipy bedzie. Korzystając z wypowiedzi dźwiedź'a spieszę się pokajać, że nie zdołałem wysiedlić jakiegoś miasteczka lub też wybudować kilkunastu domów na terenie, gdzie ma się odbyć spotkanie maniaków. Wybaczcie wszyscy ci, którzy są zawiedzeni, że to nie CQB. Jednakże wybór był prosty: albo żadnej imprezy tej wiosny, albo badziewna-leśna. Jakoś nie pojawiła się żadna deklaracja po "upadku" Wędrzyna, że ktoś jest gotów zrobić coś alternatywnego. Więc pozwoliłem sobie zaproponować mniejsze zło. Nie widzę jednak przeszkód, drogi dźwiedź'u, byś w przyszłości, zamiast uprawiać destrukcyjne malkontenctwo, podjął się zorganizowania imprezy w terenie zabudowanym... Link to post Share on other sites
CAT Shannon Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Czy zgloszenia po terminie z definicji nie beda rozpatrywane? Wzorem zlotu w Kobylej Górze, będzie przewidziany "okres reklamacyjny". Jednakże, w miarę możliwości, bardzo prosimy o nadsyłanie zgłoszeń. Nie jest to nasz wymysł, ale potrzeba wynikająca z organizacji (mam nadzieję, że osoby, które już coś takiego robiły, potwierdzą). Wszelkie ustalenia związane z ilością noclegów, posiłkami czy innymi uzgodnieniami z policją i wszelkimi służbami nakładają konieczność podania ilości uczestników. Łączy się to też z kalkulacjami wszelkiego typu. Zatem prosimy o deklaracje. Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 szkoda ze nie ma tam zadnego "poligonu zurbanizowanego", jak ogladalem filmy i fotki z wedrzyna to na to sie najbardziej napalilem (wogole wole cqb)... ale mimo to moze ktos z naszej malej ekipy bedzie. Ech ... Shannon powiedzial to co ja chcialem odpowiedziec, dodam tylko tyle ze nie samym strzelaniem czlowiek zyje i postrzelac mozna sobie u siebie. W zlotach chyba jednak chodzi o cos innego. Juz sie nie moge doczekac :D a beda tam lezaki ?? drinki z parasolka ?? i jakies mile hosstesy ? Bo jak nie to nie jade :wink: Pozdrawiam Cappuccio Link to post Share on other sites
Chochla Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 i jakies mile hosstesy ? Bo jak nie to nie jade :wink: Ja bede. Moze byc czy za malo? ;D Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 hmmm no wiesz Chochla ... ostatecznie na bezrybiu ... Ale pamietaj co dwie Gąski to nie jednana ;) Mam na dzieje ze Gesi przyleca calym stadem i wraz z Krukami zapoluja na nieloty :wink: . Juz tylko (aż) 22 dni do zlotu :D Link to post Share on other sites
Szczep Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 spoko spoko damy rade - szykuje sie spory kontyngent Gesi Ja jade :) [bede dzien po egzaminie :) ] Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 i jakies mile hosstesy kotku, nie liczylabym na twoim miejscu na te "atrakcje" żonka kombinuje jakby sie tam wybrac... a jak sie wybierze to bedzie cie pilnowala :wink: (a wiec masz przesrane :P ) Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 oj... czuje sie zgwalcony intelektualnie po tej reprymendzie :? nie chcialem w zaden sposob Was krytykowac czy potepiac... naprawde zdaje sobie sprawe ze organizacj zlotu to olbrzymi nawal obowiazkow i pracy.. SZCUNEK po prostu po obejrzeniu filmu z wedrzyna, najwieksze wrazenie zrobil na mnie teren zurbanizowany, to bylo jak objawienie :D tak wiec jesli urazilem kogokolwiek z organizatorow moim mailem prosze o rozgrzeszenie, gdyz bylo to niezamierzone... "W zlotach chyba jednak chodzi o cos innego. " - nie wiem co to "cos innego" bo nigdy na zadnym nie bylem, moze wlasnie ten majowy bedzie moim "zlotowym rozprawiczeniem" :wink: tak czy siak wybaczcie mojego poprzedniego posta, jesli Was (organizatorow) urazil, nie o to mi chodzilo- ukryta trescia byla proba "upewnienia sie" czy nie ma tam jakichs opuszczonych budynków/szalasow/bacowek/hacjend etc... a te hostessy... faktycznie by bylo milo :) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Foka Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 po prostu po obejrzeniu filmu z wedrzyna, najwieksze wrazenie zrobil na mnie teren zurbanizowany, to bylo jak objawienie :D tia, tylko film nie oddaje prawdziwego charakteru tego terenu - wiekszosc walk to nie CQB tylko strzelanie z okna do okna, albo z okna na ulice "W zlotach chyba jednak chodzi o cos innego. " - nie wiem co to "cos innego" bo nigdy na zadnym nie bylem, moze wlasnie ten majowy bedzie moim "zlotowym rozprawiczeniem" :wink: w zlotach chodzi o spotkanie z ludzmi, wypicie piwka i wymiane wspomnien... a i pomacanie roznych giwer :) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted May 7, 2004 Author Report Share Posted May 7, 2004 Przy oczywiscie jednoczesnym imprezom towarzyszacym jak strzelanie ;D Tak powaznie to dla tych co nie byli jeszcze... Na zlocie głównie chodzi o spotkanie sie z ludzmi, porozmawianie, zintegrowanie srodowiska. Choć jak napisałem o to właśnie chodzi to wszystko jednak głównie ma miejsce pod wieczór. W ciągu dnia oczywście normalne batalie :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts