piotrek1234 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Ja niestety mam niezbyt miłe doświadczenie z tym sklepem. Ponieważ zamówionego towaru jeszcze nie otrzymałem od 2 tygodni( licząc do niby pozornego terminu wysłania który się znajduje na stronie sklepu). Wpłatę niestety zrobiłem od razu i dopiero po tygodniu została zaksięgowana po uprzednim kontakcie ze sklepem. Tak że do zaksięgowania wpłaty straciłem jakikolwiek kontakt z tym sklepem. nie odpowiada na żadne moje mail-e. Ogólnie nie polecam tego sklepu do współpracy. A jak już ktoś się zdecyduje na jakiekolwiek zamówienie niech postępuje z dużą ostrożnością i niech nie popełni mojego błędu. Quote Link to post Share on other sites
paps Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Nie polecam tego sklepu. Czekałem na paczkę półtorej tygodnia, w tej chwili mam problem z dokonaniem zwrotu. Odradzam zakupy w tym sklepie! Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Czego się spodziewałeś po zlikwidowanym sklepie? Quote Link to post Share on other sites
paps Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Sklep jest w likwidacji, nie jest zlikwidowany. Jest pewna różnica. Skoro dalej sprzedaje swoje artykuły, ma obowiązek przyjąć również zwrot towaru. Chociaż od razu dodam, że w paczce nie znajdował się paragon potwierdzający zakup. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Informacja z dzisiejszego dnia u dołu strony sklepu wyraźnie mówi o tym, że sklep jest ZLIKWIDOWANY. Myślisz, że dlaczego w tej likwidacji się znalazł, raczej nie dzięki super obsłudze i terminowym wysyłkom. Edited February 26, 2013 by mikunda Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) A zna ktoś adres tego sklepu, w sensie miejscowość i ulica ? Edited February 26, 2013 by korobov Quote Link to post Share on other sites
paps Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Informacja, jak sam wskazałeś, jest z dnia dzisiejszego. Moje zamówienie zostało przyjęte 11 lutego, czyli gdy sklep jeszcze funkcjonował. Zgłoszenie zwrotu - również. To, że sklep znalazł się w likwidacji już mnie nie dziwi, przestrzegam też innych przed zakupami. Bo jak widać - sklep dalej oferuje swój towar i można się naciąć. Masz jeszcze jakieś uwagi? Informacja z dzisiejszego dnia u dołu strony sklepu wyraźnie mówi o tym, że sklep jest ZLIKWIDOWANY. Myślisz, że dlaczego w tej likwidacji się znalazł, raczej nie dzięki super obsłudze i terminowym wysyłkom. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts