Guest british Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Kolejny temat dla onanistów. Można zawsze tak, i po problemie: Quote Link to post Share on other sites
Ghandi2 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Z DPM ładnie współgra kolor określany w MIWO jako khaki. Fakt :). Ten poliester jest w rzeczywistości nieco bardziej zielony niż na zdjęciu (pomijam kwestie ustawień monitora). Dobrze kombinuję? Próbki mogę mieć nieco nieaktualne. Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Jeszcze zdjęcia "sprzed", jeśli ktoś by chciał zobaczyć, jak ładownice wyglądały oryginalnie (uwaga do moda- proszę o połączenie tego posta z moim poprzednim) Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Heh, właśnie nabyłęm takie 4 ładownice NFMu i się głowiłem co ja zrobię z tymi piaskowymi taśmami na nich. Teraz już wiem, dzięki british :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts