Emcet Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Mam bardzo pozytywne odczucia po zakupach w Jarmix. Sporo sensownego asortymentu i sprawna realizacja. Fajnie, że są również dostępne ekspresowe płatności i nie traci się czasu na oczekiwanie księgowania w bankach. Co prawda zamiast Promyka 590, otrzymałem 650, ale następnego dnia dosłano odpowiednią lufę, a kurier odebrał tą przydługą. Nie mam tego nikomu za złe, bo i tak był to zakup bardziej na przyszłość. Idzie zima to kręcone V2 z domu nie wyjdzie :) Najbardziej cieszy fakt dostępności cylindra typu 3, bo w tym kraju to biały kruk dostępny łącznie w tylko 3 sklepach! Quote Link to post Share on other sites
Mickie_Black Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Kupowałem od nich ładownice, kulki i jakieś pierdoły - paczka wysłana w dniu odebrania zamówienia, u mnie w ciągu 48 godzin. Wszystko elegancko zapakowane, pełen profesjonalizm. Jedyne zastrzeżenie to spam na maila - od dwóch miesięcy dostaję prośby do wystawienia opinii o produktach - mniej więcej dwa maile dziennie. Ogółem mówiąc, 9/10. Quote Link to post Share on other sites
m1xer Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Zrealizowałem już kilka zamówień, od drobnicy po lufy itp. Bardzo dobry kontakt @ i przez czat, zamówienie złożone do 15 wysyłane chyba zawsze tego samego dnia. Ogólnie polecam :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
JAR-MIX Militaria Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Dziękujemy za wszelkie opinie. Są one dla nas bardzo ważne, gdyż dzięki nim wiemy nad czym mamy jeszcze popracować. Ciągle się rozwijamy, pozyskujemy nowych partnerów do współpracy i włączamy nowe produkty (tu niebawem sporo się będzie działo). Wszystko to dzięki Wam moi Drodzy! @Mickie_Black - z góry przepraszam za spam - tak nie powinno być. Przy Twoim koncie musiał wystąpić jakiś problem. Bardzo proszę podeślij mi na PW Twój mail sprawdzę co się dzieję. Quote Link to post Share on other sites
DAVVlD Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Bardzo serdecznie polecam Jar-mix bardzo dobra obsługa i profesjonalne doradztwo od ludzi z wielkim doświadczeniem. Wymiana/dopasowanie części całkowicie bezproblemowe i szybkie. Chłopaki dokładnie i rzeczowo odpowiadają na wszystkie pytania i starają się pomoc jak tylko mogą nawet tak nękającemu ich klientowi jak ja :icon_razz2: Jeszcze raz serdecznie POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
Mistrz Wolfu Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Sklep godny polecenia. Fachowa pomoc doradztwo na bardzo wysokim poziomie. Polecam każdemu kto chce kupić dobry i solidny sprzęt Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 W Piątek o 13 złożyłem zamówienie na lufe Prometeusa, dziś (Poniedziałek) kurier zapukał do mych drzwi. Superekspres i dodatkowo bardzo dobrze zabezpieczony towar. Gorąo polecam. Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Ostatnio kupowałem sprężynę m160 Guarder do APS2. Nigdzie w PL nie była dostępna, a na stronie tego sklepu widniało kilka sztuk. Widzę, że sklep ma bardzo fajny asortyment w dobrych cenach, na pewno częściej będę odwiedzał stronę tego sklepu. Paczka była solidnie zapakowana i wysłana tego samego dnia co wpłata pieniędzy. Przesyłka była następnego dnia w paczkomacie. Nie wiem jak wygląda kontakt ze sprzedawcą, bo nie było potrzeby kontaktu. Wszystko załatwione szybko i profesjonalnie. Na pewno mogę polecić ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts