grzechotnik Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) Witam. Ma ktoś to cudo: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5363 Pozdrawiam. BTW: Jeszcze to: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5362 Model: Cheytac M200 Sniper Gas Gun Producent: ARES Materiał: Metal CNC + ABS Waga: 8650g Długość: 1240-1390mm Zasilanie: Green Gaz (HFC134a) Pojemność magazynka: 23 kulki Mechanizm: Bolt Action HopUp: Regulowany Prędkość początkowa: 350-380FPS Replika karabinu snajperskiego Cheytac M200 wyprodukowana z najwyższej jakości materiałów, stopu aluminium frezowanego w technologii CNC oraz wzmocnionego tworzywa ABS. - składany dwójnóg - regulowana składana kolba - możliwość zwiększenia mocy - licencjonowane oznaczenia - konstrukcja pozwalająca na szybki demontaż - w zestawie montaż lunety oraz luneta 3.5x10-50mm Produkt dostępny na zamówienie - czas oczekiwania uzależniony od dostępności towaru w magazynach producenta. (3-5 tygodni). Edited July 22, 2009 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Leży u speców - możesz oblukać. Pytasz o coś konkretnego, czy tylko o to, kto go już ma..? ;-) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 Tak oblukać nie bardzo chyba, jeżeli jest tylko na zamówienie... ;) Nie, tylko stwierdziłem, że coś takiego jest :D Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Leży w pierwszym regale - uwierzysz, czy nie..?! Grzechotnika teraz tu nie ma - "modli" się w specshopie... ;-) A że giwera leży na dole regału, żeby się jej przyjrzeć trzeba KLĘCZEĆ! Gdy przedwczoraj wszedłem do sklepu wyglądało to trochę jak jakaś stacja drogi krzyżowej czy inne zielone świątki - tylko nikt nie śpiewał. Cisza, skupienie, pokuta... :mrgreen: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Rany, fanatyzm :D. A co, pomacać nie można? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 I kto to mówi?! Sam jesteś arcykapłanem tej sekty "figofagodelicznych snajperów". :lol: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Proszę mnie nie demonizować :D. Jestem skromny Dexter. Serio, nie można pomacać? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 (edited) To ja napiszę kilka spostrzeżeń z "macanka" :wink: - ogromna, ciężka i obrzydliwa/piękna ( niepotrzebne skreślić ) - prawie 9kg przy tej długości to wyzwanie przy manewrowaniu - słabiutkie osiągi w stocku ( z możliwością dojścia do około 550fps - za mało... :???: ) - ciekawe rozwiązanie systemu miotania; gaz i sprężyna jednocześnie - możliwaoś rozłożena na elementy wielkości emki ( w miare szybkiego... ) - wspaniałe wykonanie - dobra luneta - kolba tylko dla praworęcznych - lufa zewnętrzna ma ponad 80cm długości - ciekawe co jest w środku... - seksowny kolor ;-) Więcej nie wiem, kolejka się zrobiła za moimi plecami i już mruczeli, że teraz ich kolej czy jakoś tak... A Grzechotnika wcięło - mówię Wam, że leży tam "krzyżem" i nie mogę go wywalić... :mrgreen: Pozdrawiam, Lambert Edited July 22, 2009 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
foxvulpes Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Mam Cheytac M200 i niezbyt jestem zadowolony, kupowałem w specshop i już trzeci miesiąc czekam na magazynek CO2. Karabin piękny ale mało użyteczny. Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Jak z powtarzalnością strzałów? Jaką to ma komorę HU? Kompatybilna z AEGowymi lufami? Pomyśl o zewnętrznym zasilaniu, regulowane HP powinno dać z 700 fps, wg. mnie to minimum na taką armatę. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 http://www.aresairsoft.com/co2magazine.html Nie trzeba zasilania zewnętrznego ;) Ja też czekam na magi na CO2 ale do AW338 ;) Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 No w zasadzie masz rację. Ale wątpię żeby ten mag CO2 dał taką prędkość. Jak ktoś będzie miał to się zobaczy. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Dramatically increase the fps on your ARES M200 Cheytac Intervention with the CO2 magazine from Shooter. Tak na RW piszą ;) Tak na marginesie to jak porównałem grubość drutu w mojej stockowej sprężynce do zbijaka w AW a tą ze zdjęcia na RW to jest tak dwa razy grubsza dodawana do maga CO2 niż stock. Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 No i pokazali ten magazynek na specshop'ie Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 No to panowie ze speca zagrali nie miło :/ W mailu który dostałem w odpowiedzi na pytanie za ile będą mieli magi na CO2 do AW338 dostałem odpowiedź +-250zł a magazynek kosztuje 499zł. Dużą odchyłkę mają. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Cena skoczyła już do 559. Paranoja ... chociaż z drugiej strony, jeśli kogoś stać na sezonową replikę za 7000zł to i magazynek za 600zł nie powinien być dla kogoś takiego strasznym wydatkiem, zwłaszcza że to szturmówka nie jest i kilkanaście magów nie trzeba. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Skoro już "molestujecie" magazynki, to KicpA dla Ciebie gorące info z dzisiaj: DSR na magu CO2 ma ( uwaga! ) ponad 670 fps! :mrgreen: W AW338 będzie pewnie to samo, więc może warto... :uśmiech: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Świetny wynik :-P Gdyby nie mój brak przekonania do gazówki... Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Ja wiem że warto szczególnie że mam troszkę już przerobionego swojego potworka właśnie pod tego maga bo nie chciałem mamby. U mnie powinno być więcej jak w DSRe ;) Ale zobaczymy na ile pozwolą dostępne wagi kulek i dostępne gumki HU ;) Jaką lufę ma DSR? W M200 powinna być większa moc bo lufa chyba jest dłuższa ;) Quote Link to post Share on other sites
Bacao Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Temat umarł? Ma ktoś w ogóle cheytaca m200? Zastanawiam się nad kupnem tylko trochę odstrasza mnie brak części i ciężki tuning do ok. 550-600fps, 670fps to już dla mnie za dużo. Quote Link to post Share on other sites
frozenfish Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Fajna jest tez roznica w masie maga do aw i m200 :) Zwrociliscie uwage? Quote Link to post Share on other sites
Raq Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Odgrzeje temat. Czy istnieje możliwość tuningu przy zasilaniu sprężyną? Z zagranicznych for wiem, że sprężyny z AEG nie pasują. Quote Link to post Share on other sites
Feiro Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Ciekawi mnie jedno: Dlaczego pomiędzy tymi modelami na chwilę obecną jest taka różnica w cenie ? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=5363&name=ARES_-_Cheytac_M200_Sniper_-_TAN http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=6804&name=ARES_-_Cheytac_M200_Sniper_-_Black Quote Link to post Share on other sites
piotrek7714 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 a czy to ważne jeżeli obie są nie dostępne ?? Quote Link to post Share on other sites
Feiro Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Tak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts