Puloman Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Panowie chciałbym zapytać czy są jakieś generacje tych replik? Jakieś nowsze lub starsze serie? Z tego co widziałem to różnica jest chyba w body. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Są bodajże starsze serie z oznaczeniami i nowsze bez. Albo odwrotnie :P Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Pierwsza seria miała oznaczenia KAC, nowsze mają gładkie korpusy. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Pytanie. Czy została może komuś po przeróbkach na kolbę m4 kolba do kaca pdw? Quote Link to post Share on other sites
Colter Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 (edited) Chce zmienić kolbę PDW na kolbę m4 ale cały myk jest w tym że chcę w tej kolbie mieć baterię. Żeby było solidnie wpadłem na taki pomysł że wymienię komorę spustową od PDW na taką od m-ki i teraz pytanie czy ktoś robił już takie zabiegi ?? Bo nie wiem czy części by się spasowały. I kolejne pytanie gdzie bym kupił sam korpus spustowy ? Bo jak patrzyłem na taiwanie i gunfire to tylko całe body mają. Co myślicie o tym pomyśle ? Najbardziej w tym zabiegu mi zależy na tym aby bateria była w kolbie (nie chcę tych rozłączanych przewodów ) i na solidności przeróbki. Może ktoś ma jakieś inne pomysły. PS Przejrzałem tu inne sposoby na przerobienie ale żaden jakoś do mnie nie przemawiał. Chyba że coś przeoczyłem @Puloman wątpię że aktualne ale jeśli tak to mi zostanie :icon_biggrin: Edited March 27, 2017 by Colter Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 No to robisz dziurę w tylnej ściance i przeciągasz tamtędy kable. Cała magia. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Dolne body od emki nie przypasuje do górnego od kaca. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Jakby kogoś zainteresowało: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Grips_and_Stocks_AEG_Bullgear_CNC_Aluminum_Butt_Stock_Adapter_for_Dboys_KAC_PDW.htm Quote Link to post Share on other sites
Madek29 Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Witam, Zakupiłem ostatnio używanego KAC'a od boyi i wszystko ładnie oprócz tego że kolba po rozłożeniu jest skrzywiona na prawą stronę. Jest to wina wyrobionego zaczepu. Czy ktoś ma pomysł co z tym można zrobić lub gdzie kupie ten szary przycisk? Jeśli wgl da się go wymienić :/ Quote Link to post Share on other sites
Krecikvacbanned Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 Chciałbym się dowiedzieć jej upchać lipo do frontu a wszystkie linki z poprzednich lat nie działają. Czy mógłby ktoś podesłać baterię która będzie pasowała? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Kaczan Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Tańsza wersja KAC'a PDW od BOYI z metalowym GB, plastikowym body i 390 fps. Chciałbym kupić młodszemu bratu i zrobić downgrade do 330-340 fps. Ktoś ma tą tanią wersję KAC'a i może coś o niej powiedzieć? Na początek wystarczy dla 10 latka? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts