Królik Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Mówisz i masz. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Nie jest to przypadkiem Polskór? Czołowy kopista Janysportu, Miwo i nie tylko? Ze zdjęć na allegro sprzęt wygląda na marny jakościowo, więc by się zgadzało. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Po obejrzeniu oferty na allegro i zobaczeniu ich ulotki, którą wziąłem ze stanowiska MM L, dochodzę do wniosku, że to właśnie jest Polskór. Skany ich ulotki: Edited September 16, 2009 by Johann Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 I zagadka sie wyjaśniła. Słyszałem wiele opinii o tym że ich sprzęt bajecznie sie pruł i sypał na zagranicznych misjach, teraz już wiem dlaczego. Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Tak ... jest to polskór. Zamówiłem dla testów polowych ładownicę na 3 magi do AK/Beryl. Na napach jest wybita nazwa właśnie tej firmy. Ogólnie ładownica sama w sobie wygląda ok, jednak szycie rzeczywiście wygląda kiepskawo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts