zabugowiec Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Witam. Przeżyłem już pierwszy rok z CM.036A i stwierdziłem, że pora na coś lepszego i postanowiłem zakupić emke bądź MP5. Najpierw napaliłem sie na właśnie M15A4 od Classic Army ale słyszałem, że występują tam spore problemy z gb, więc wystąpiła także opcja M4 od G&P oraz M4A1 od ICSa ale nie w wersji Universal. Mam dylemat czytałem troche na forum ale wciąż jestem niezdecydowany. Mogę wydać maks 1300 zł. Proszę was o pomoc w wyborze. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 ICS, nowe G&P schodzą na psy tak jak CA. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Melon, o G&P tak bym powiedział, o CA no może, nie wiem bo nie kupiłem ostatnio żadnej. Co do ICS to chyba rozum zgubiłeś. Quote Link to post Share on other sites
Cornold Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Nowe CA są wykonane bardzo poprawnie, a do tego mają w stocku pod 400fps. Do tego Body jest pancerne. Co do G&P nie mam doświadczenia. ICS to moim skromnym zdaniem najlepszy producent replik AEG. Jak by nie patrzeć to sprawdzone marki. Mam kałacha z Boy'i na systemie i rozważam żeby dla świętego spokoju wymienić go na pozbawioną oryginalności M-ke właśnie od CA ewentualnie ICS. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Cóż Marcinek, chyba ty zgubiłeś jeśli uważasz że ICS trzyma ten niższy poziom CA i nowych G&P. Edited September 24, 2009 by melon Quote Link to post Share on other sites
zabugowiec Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Więc emke od CA już odrzuciłem. Teraz mam spory zawrót głowy. Nie wiem co wybrać. W ICSie nie przekonuje mnie moc i cena. Za to emka od G&P ponoć też jest bardzo dobra ale bardziej awaryjna. Jednak jest tańsza o 150 zł co pozwoliło mi na starcie od razu ją podtuningować do 420 fpsów. Co wybrać? Stuningowaną G&P czy stockowego ICSa?? Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Stockowego ICSa, którego z czasem sobie stuningujesz. Chyba że wolisz taniej na początku, a potem bulić za transport i naprawy? No i fakt, nie jestem obiektywny... Zadowolony użytkownik ICSa ;) Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Chyba, że jesteś miłośnikiem broni i zgodność z ostrym oryginałem jest dla Ciebie ważna - wtedy G&P - te najnowsze na 8mm łożyskach są podobno cacy, albo - King Arms na Coyote ASG, gdzie Ci zrobią od razu tuning do tych 400 efpeesów. Quote Link to post Share on other sites
zabugowiec Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Jednak decyduje się na ICSa i w przyszłości zakupie zestaw do tuningu bore-up. Pozdrawiam! Temat można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts