Szczepansz93 Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Cześć. Mam okazję kupić mało używane SWD. Czy warto kupić tą snajperkę ??? Czy często się psuje i czy części zamienne są łatwo dostępne?? Link to post Share on other sites
Biper Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Podałeś tyle szczegółowych informacji że całą pewnością stwierdzam że warto. Link to post Share on other sites
arend Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 nie nie warto znaczy warto ale nie tobie kolego czemu 1 nie potrafisz nawet użyć szukajki 2 nie potrafisz przeczytać tematu który już tu jest 3 nawet nie zadałeś sobie trudu podania nazwy wytwórcy tego swd 4 niestety snajperka (a szczególnie sprężynowa) nie jest repliką dla początkującego czemu 1 potrzeba mieć trochę praktyki w bhp airsoftu 2 trzeba mieć pojęcie o taktyce i maskowaniu 3 i pewne pojęcie o użyciu celownika optycznego 4 włożyć w nią sporo kasy żeby można było stabilnie postrzelać ale wiesz co kup te swd i nie wnerwiaj się wcale nie miałem zamiaru cię denerwować szybko się zrazisz do tego sportu i będę mógł ją sobie kupić w komisie Link to post Share on other sites
Szczepansz93 Posted September 9, 2009 Author Report Share Posted September 9, 2009 nie no, chłopaki, szukajki owszem i użyłem, lecz czytając posty nie znalazłem takiego czegoś co by mi odpowiedziało na pytanie czy części zamienne można gdzieś kupić (chodzi mi o stronę) ew. dorobić na jakiejś obrabiarce CNC..... co do modelu to mówiąc "tanie SWD" od razu narzuca się odpowiedź A&K Link to post Share on other sites
Kajor Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Są przynajmniej 2 tematy o SWD A&K i obszerna recenzja w zbrojowni - twój talent szukania jest zaiste ogromny... Link to post Share on other sites
Recommended Posts