Guest (ID:6452) Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Zmienisz jak pomacasz i postrzelasz z markowego sprzętu. Dla mnie temat rugera wyczerpany. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Moim zdaniem najtańszą bronia boczną dla snajpera jest glock 18 Małe, tańsze niż PDW np KAC, MP7 MP9 a też ma ogień ciagły. Sam z tym zaczynałem... a pistolety za 130 zł to cuz żal wydawac kase lepiej juz kupic cos za ok 300... Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 to ja mam do was pytanie mieliście strzelaliście z tego? Bo ja mam, używam i sobie chwalę. A po drugie pamiętajcie że czas plastikowych komór w rugerze się skończył!!! Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Miałem, strzelałem. Mam porównanie, gdyż posiadałem też dwa Glocki (jeden KSC, jeden KWA) i Berettę KJW. Ruger jest niefajny. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 miałem strzelałem, grzebałem nawet. W porównianiu z większością replik gazowych, oprócz tych np bella czy army wypada kijowo. Twardy spust uniemożliwia prawidłowe celowanie, jest niecelny i za mocny. A Ty z czym porównywałeś? Bo ja z: socom TM, HC 5.1 TM, glock 17 HFC, glock 23 KJW, beretta KJW, SIG sauer p226 KJW, colt 1911 TM i kilkoma innymi typu bell, kjw, stti itp. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 czyli taka trochę wtopa? Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ja bardzo polecam mp5k galaxy. krotki mag, wywalona raczka , muszka i szczerbinka, i sie sprawdza rewelacyjnie Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Taa to już chyba zostało ustalone gdzieś wcześniej. Tzn wygoda używania mp5 zamiast bocznej. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Miałem okazje kozystac aby to mp5k zmiescic do kabury to należy uciąc chwyt przedni i nie wkładac z magiem... Tanie i nawet skuteczne ale wygoda... Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Faktycznie przeszkadza i nawet ucinać maga trzeba N/c. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Poczołgaj się z tym troszke więcej niż przeciętny właściciel szturmówki ma w zwyczaju się czołgać na strzelance (powiedzmy... 2 godziny na strzelankę) a przekonasz się jak przeszkadza. Potem porównaj ze zwykłym pistoletem w kaburze na pasie lub nad tyłkiem ;] Przerabiałem już mp5 jako boczną. Nigdy więcej odkąd mam klamkę dobrą. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Wiem o tym a to że napisalem "jaka wygoda" to ironia Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Ja do Tuksiaka pisałem :D Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 ja to rozwiązałem tak http://picasaweb.google.pl/reltge/Mp5?auth...amp;feat=email# i w czołganiu tez nie przeszkadza Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) Czołgałem się z tym długo, dlatego kabura na tylnej części uda jest zapięta jak byś nie zauważył, a nie nauczyłem się czołgać na du*** więc mi nie przeszkadza. Każdemu co mu miłe, każdy MUSI SAM wypróbować i zrobić sobie konfiga jaki mu pasuje IMHO. Fota był to przykład, że też się da, nic nie trzeba odcinać i nic nie przeszkadza, jak się ma odpowiednio długie udo ;-). Nie polecam takiego rozwiązania dla ludków mających mniej niż 180_parę wzrostu, albo jakieś krótsze nóżki. A noszę różne boczniaki, nawet P90 czasem na plecach. EDYTA: Żeby poprawić Ci samopoczucie, na avku mam SIG`a chińskiego 226 w kaburze na udzie. Edited March 17, 2010 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts