Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Broń wsparcia dla snajpera?

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

miałem strzelałem, grzebałem nawet. W porównianiu z większością replik gazowych, oprócz tych np bella czy army wypada kijowo. Twardy spust uniemożliwia prawidłowe celowanie, jest niecelny i za mocny. A Ty z czym porównywałeś? Bo ja z:

socom TM, HC 5.1 TM, glock 17 HFC, glock 23 KJW, beretta KJW, SIG sauer p226 KJW, colt 1911 TM i kilkoma innymi typu bell, kjw, stti itp.

Poczołgaj się z tym troszke więcej niż przeciętny właściciel szturmówki ma w zwyczaju się czołgać na strzelance (powiedzmy... 2 godziny na strzelankę) a przekonasz się jak przeszkadza. Potem porównaj ze zwykłym pistoletem w kaburze na pasie lub nad tyłkiem ;]

Przerabiałem już mp5 jako boczną. Nigdy więcej odkąd mam klamkę dobrą.

Czołgałem się z tym długo, dlatego kabura na tylnej części uda jest zapięta jak byś nie zauważył, a nie nauczyłem się czołgać na du*** więc mi nie przeszkadza.

Każdemu co mu miłe, każdy MUSI SAM wypróbować i zrobić sobie konfiga jaki mu pasuje IMHO.

Fota był to przykład, że też się da, nic nie trzeba odcinać i nic nie przeszkadza, jak się ma odpowiednio długie udo ;-). Nie polecam takiego rozwiązania dla ludków mających mniej niż 180_parę wzrostu, albo jakieś krótsze nóżki.

A noszę różne boczniaki, nawet P90 czasem na plecach.

EDYTA: Żeby poprawić Ci samopoczucie, na avku mam SIG`a chińskiego 226 w kaburze na udzie.

Edited by Tuksiak