wladek00 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Witam Miałem problem podobny do kolegi. Zamówiłem ładowniki do Dan Wesssona i zapłaciłem przez przelew24, jako że pierwszy raz to robiłem a ciągle nie było informacji na stronie o wysyłce towaru zadzwoniłem w tej sprawie do sklepu czy dostali przelew. Miły pan powiedział z rozbrajającą szczerością, że tak ale nie mają ładowników na stanie...i podobno kolega do mnie dzwonił w tej sprawie, dziwne, że nie miałem połączenia nieodebranego na kom?? W końcu ładowniki doszły, wszystko ok, ale pozostaje niesmak. Quote Link to post Share on other sites
Karczownik ZW Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Ja również przyłączam się do pochwał dla salonu przy Puławskiej. Kupowałem tam swojego glocka, kulki, i inne takie. Fachowa i miła obsługa. Polecam w całej rozciągłości. :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Angelo Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) Dobrze, mogę się dołączyć do wszystkich tych, którzy polecają ten sklep . Obsługa jest IDEALNA Miałem przed chwilą przyjemność z jednym z panów z broń.pl który ZAPROPONOWAŁ MI OD TAK SOBIE 10% RABATU !! Mimo wszystko, "Elektryki" do 200 zł są, jak to wynika z odpowiedzi do mnie, takie jak na TanieMilitaria ^^. Nie mam oczywiście na celu odradzać wam sklepu, bo jest ŚWIETNY ale elektryk za 100-200 zł to było jest i będzie już zawsze, jakby to powiedzieć... Wiecie o co Chodzi . ;-) PS. Nie martw się Yen, nie kupiłem tych "Zabawek" ;D Edited April 30, 2010 by Angelo Quote Link to post Share on other sites
marciopol Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Polecam ten sklep, wysyłka szybka, towar zgodny z opisem i pomocna obsługa, zarówno na LiveChacie jak i na mailu, nawet na zyczenie mogą ci wysłać dowolną część do repliki jeśli jakaś się posypie :). Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 kupiłem coś, dostałem przedmiot bez części mocującej go do repliki. w opisie było jasno zaznaczone, że część jest w zestawie. poprosiłem o dosłanie części. co otrzymałem w mailu zwrotnym: (sens zachowany) 'w przypadku niezadowolenia z produktu prosimy go odesłać'. mhm, mam wydać kasę na odesłanie, bo im się montaż zgubił. Shift Ci nie działa ? :icon_neutral: Szmer. Quote Link to post Share on other sites
mat777 Posted December 21, 2014 Report Share Posted December 21, 2014 Zamawiałem dwa razy, przesyłkę otrzymalem po dwoch dniach. Produkt dobrze zapakowany. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts