RAI wilku Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 witam iteresuje mnie czy w naszym pięknym kraju jest możliwość zakupienia gdziekolwiek (poza Apogemusem i szycie.friko.pl) kamizelek EAGLA lub ich dobrych kopi? druga sprawa: ta kamizelka http://www.special-arfare.net/data_base/30...tac_v10_sf.html napisane jest ze to EAGLE a na stronie EAGLEIndustries.com nie znalazłem takiej. moze ktoś polecić sklep zagraniczny z kamizelkami taktycznymi, głównie chodzio tą z linku wyżej? pozdrawiam wilku Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 http://www.lightfighter.com/index.asp?Page...ROD&ProdID=1093 Akurat przegladalem sobie LightFighter'a. Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Tac-V10-SF to produkt Eaglea, a czemu go nie ma na stronie to tajamnica poliszynela. Oprócz mnie i Friko.pl można kupić podróbki bodajze chińskie. Kuba Bosski takie sprzedaję o ile wiem. Ale podobno siatka nie jest zbyt mocna. Popytaj się użytkowników, bo ja znam tylko ploty. Poza tym czasem się trafiają po naprawdę niskich cenach. Oto kilka zdjęć mojej kopii Tac-V1-N-A we francuski kamuflaż 8) Plecy zmodyfikowane wg. życzeń klienta Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Z tego co się orientuję to kamzielki sprzedawane przez Boskiego to kopię Omegi a nie Eaglea. A odnośnie kopii Tac-V10-SF, w sierpniu będę szył takie trzy 8) Quote Link to post Share on other sites
PA Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 kurcze to tak jakbym widział moją kamizelkę zwidy już mam idę spać :P Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted July 3, 2004 Author Report Share Posted July 3, 2004 wow dzięki za szybkie odpowiedzi. Apogemus jak zawsze nie zawodny :P, pewnie skończy się na tym, że obciążę Ciebie kolejnym "zleceniem" :wink: pozdrawiam wilku Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Tac-V10-SF to produkt Eaglea, a czemu go nie ma na stronie to tajamnica poliszynela. V10-SF to "custom made" szyty na zamówienie operatorów z którejś grup USSF. Może dlatego nie ma go w oficjalnej ofercie (z resztą paru innych ciekawych rzeczy też) A co do kamizelek Apogeumusa, chyba kiedys trzeba będzie złożyć zamówienie :-) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 V10-SF to "custom made" szyty na zamówienie operatorów z którejś grup USSF. Może dlatego nie ma go w oficjalnej ofercie (z resztą paru innych ciekawych rzeczy też) O ile się nie mylę to była robiona na zamówienie żołnierzy z 10 grupy SF (stąd nazwa) A co do kamizelek Apogeumusa, chyba kiedys trzeba będzie złożyć zamówienie Polecam się na przyszłość Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Troche blizsze EAGLE'om:) Edit: teraz sa mniejsze Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted July 14, 2004 Author Report Share Posted July 14, 2004 Chris zlituj się i pomniejsz tego sie ogladać nie da... 8) Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Przepraszam za offtopic, ale co to za radyjko Radmoru? Czy na to trzeba jakieś pozwolenia, czy też można je sobie kupić np. w Gdynii w sklepie Radmoru? Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Troche blizsze EAGLE'om:) Edit: teraz sa mniejsze To kamizelka z szycie.friko? Rzeczywiście plecy ma podobne do Eagla :wink: Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Przepraszam za offtopic, ale co to za radyjko Radmoru? Czy na to trzeba jakieś pozwolenia, czy też można je sobie kupić np. w Gdynii w sklepie Radmoru? Niestety nie mam pojecia czy mozna je kupic ani gdzie:) To kamizelka z szycie.friko? Rzeczywiście plecy ma podobne do Eagla Nie, ta kamizelka nie jest z szycie friko. Zostala zrobiona przez fachowca na zamowienie.:) Ale jest na sprzedaz, bo mam smaka na ABA Mod. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 To kamizelka z szycie.friko? Rzeczywiście plecy ma podobne do Eagla Nie, ta kamizelka nie jest z szycie friko. Zostala zrobiona przez fachowca na zamowienie.:) Ale jest na sprzedaz, bo mam smaka na ABA Mod. pozdrawiam A testowałeś chwyt ewakuacyjny? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 A testowałeś chwyt ewakuacyjny? A testowalem;p na dywanie co prawda zaraz po dostaniu kamizelki bo nie chcialem jej tytlac od razu:) nic sie nie uryw i kumpel przeciagnal mnie po calym domu. Oby nigdy nie musieli mnie ciagnac:) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Ten materiał na plecach to wzmocnienie czy kieszeń na camelbaka? Quote Link to post Share on other sites
Chris Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Ten materiał na plecach to wzmocnienie czy kieszeń na camelbaka? No zeby wiecej nie nabijac bezsensownie postow napisze na zapas wszystko:) to z tylu to kieszen na garba, (na zdjeciu garb nie wlozony bo potrzebowalem na rower) patek kieszeni z przodu nie widac bo mozna je wsunac za kieszen (troche ciezko to wytlumaczyc) ma sniper pada co dosc sie przydaje wiadomo do czego, co jeszcze? nic mi nie przychodzi do glowy wiec pytaj a moze jednak warto ten licznik ponabijac:) Quote Link to post Share on other sites
anonim Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Chris dalbyśmi namiar na tego fachowca i swojego maila? Quote Link to post Share on other sites
super Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Hej Chris ja szukam juz dosyć długo vesta ABA. Skąd ją ciągniesz? Masz jakieś namiary na sklep gdzie to mogę znależć? Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Odswieżam troche temat pytaniem: jakie metki powinna posaidac orginalna kamizelka Eagle- natknałem sie na takowa za dobra cene i ma niby metke z logiem eagle na wew kieszeni na mape ale ta cena mnie troche zastanawia. Dzieki za pomoc z góry Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Czesc, jezeli chodzi o TACvesty z Eagle to w starszych seriach bedzie to tylko logo EAGLE a w nowszych pojawi sie metka z onzaczeniem modelu. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Dzieki Szasz. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Dzieki Szasz. Nie ma za co - w koncu po to tu jestem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts