Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mundur - BF2

Recommended Posts

Witam!

Na wstępie zaznaczam, że proszę nie krzyczeć, jeśli pomyliłem działy (nie wiedziałem czy off, czy inne, bo licho wie co to ma być :P).

Interesuje mnie, czy jakaś armia/organizacja posiada takie umundurowanie i wyposażenie (i ogólnie spis, jeśli można, co ten wojak ma na sobie):

http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/69...038857_640w.jpg

Wg gry, jest to żołnierz UE :P

Jeśli będzie trzeba, dostarczę więcej screenów ;)

Pozdrawiam

Właśnie też myślałem, że broń jest ze stajni HK. Mundur właśnie jakiś nierozpoznawalny - ani to brytyjski, już bardziej do USMC, lecz nadal zbyt bardzo odbiega; ponadto to mają być siły specjalne UE, więc... Brak też oznaczeń naprowadzających.

Ostrzegam, że ten mundur może być przybliżony do pierwowzoru, bo to nie symulator wojskowy :P. Broń też może nie mieć do końca związku z jednostką ;). Ale dziękuję za poszlaki i proszę o więcej info ;).

Pozdrawiam

Guest british

Z tym, że na Allegro jeśli się pojawia coś NFMu, to z reguły jest w dziwnych-camo-które-do-niczego-nie-pasują (z kolei w norweskim wzorze chyba nigdy opo NFMu na Allegro nie widziałem, ale teraz wisi tam kombinezon).

Edited by british

http://www.jarmix-militaria.pl/

Może i po sklepie tego nie widać, ale Jarmix współpracuje z NFM ulokowanym w Potęgowie. Kontakt jest, można się zapytać o złożenie zamówienia. Poza tym, posiadają obecnie kilka ciekawych fantów z NFMu na sprzedaż.

EDIT: Wystarczy spojrzeć na Baldera w dziale "Plecaki". Owy plecak znajduje się w katalogu NFM na 2008 rok.

EDIT2: Zapomniałem dodać, że NFM szyje dla Jarmix'u ;)

Edited by MarineSlupsk