ramiel Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Szukałem na forum i nie znalazłem dosłownie prawie NIC o tej replice. Oto pare informacji które udało mi sie znalesc z forum i innych zrodeł. Ilość fps: róznie podają jedni 240- 260, jeszcze inni 280, jak na stock TM przystało. Gearbox: V5, nie ma do niego prawie żadnych części, oprócz silnika TM na machinegeju. Pisze użytkownik Basta Uzi Tokyo Marui Jest to jeden z pierwszych Aegow wyprodukowanych przez tm,( nie mylic z AEP! ) Jest to egzemplaz kupiony od Fa, był bardziej kolekcjonerski, niż do normalnych sobotnich strzelanek , Uzi posiada dorobiony metalowy spust ponieważ stockowo jest plastikowy i się poprostu łamał. Z metalowych cześci mozemy wymienic:całą pokrywe górną, kolbę która napewno się nie złamie podczas normalnego użytkowania, przyżądy celownicze , spust lufa zewnętrzna,zwalniacz magazynka i inne duperele. Do aega wchodzą baterie typu stick , Co ciekawsze wchodzą do niego takie magazynki ( http://asgpro.nazwa.pl/product_info.php?products_id=64 ) Pm posiada regulowany hop, jak zwykle magiczny przez co zasięg jest dobry. Z innych informacji piszą, że gearbox generuje "delikatny" blowback przy strzale. Inne tematy Tuning siłowy uzi Post Basty Zdjecia GB Przerobka uzi hfc na aeg Udało mi się tyle znaleźć, jeśli wiecie coś o częściach, tuningu, byle czym co nie zostało napisane w tym poście to napiszcie to w temacie. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Moja pierwsza replika :) Idealna na CQB, Możliwości upgreadu praktycznie zerowe, ale i bez sensu robic jaki kolwek tuning. Blowbacku nie ma, ale dzięki konstrukcji czuc ruch tłoka także ma się wrażenie odrzutu. Co do wytrzymałości i działanai repliki, jest to TM tw wysoka kultura pracy, i spokojnie troche posłuży bez grzebania w bebechach. Jednym słowem, jeżeli chcesz mieć coś klimatycznego, oryginalnego do CQBa bierz UZI Quote Link to post Share on other sites
Laciaty Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Witam, sorry za odświeżanie tematu ale posiadam owe UZI. Niestety brakuje zębatek (ponoć się starły i poszły do śmieci). Broń przeleżała kilka lat na szafie. Dostałem ją jakiś miesiąc temu i do tej pory za nic, nie mogę dostać do niej brakujących części. Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć owe zębatki? Lub jakie inne zębatki będą pasować (po przeróbce choćby) ? Quote Link to post Share on other sites
Mulis Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Na wgcshop są części do tego UZI popytaj ludzi co zamawiają części i tanio powinieneś kupić te części. Quote Link to post Share on other sites
Laciaty Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Wielkie dzięki :D Jak dostanę części to dam znać czy pasowały. Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 czy magazynki od well r1 bedą pasować do TM? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 Nie wydaje mi się. R1 to zabawka z aepowym GB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts