lassal Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 (edited) Witam Mam plan wymienic swoje metal body z CA (stala raczka transportowa - M16A2) na jakies bez raczki transportowej. I teraz zastanawiam sie czy dobrym pomyslem byloby wymienienie samej gornej czesci body ( chodzi mi o zejscie z kosztow kupowania calego body np. z G&P za 400zl - chcialbym zmiescic sie w polowie tej ceny ) I oto moje pytanie : jakiej firmy body(jego gorna czesc) spasowala by do dolnego body z CA ? Zasiegnalem juz pare opini od serwisantow sklepow ASG lecz kazdy praktycznie mowil cos innego, jeden ze body z PJ podejdzie, kolejny zas ze nie podejdzie, inny zas ze zadne nie podejdzie o_O Bardzo bym prosil osobe, ktora orientuje sie w tej sprawie o odpowiedz Edited November 2, 2009 by lassal Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Weź wstaw cały korpus i nie baw się w połówki. Dowolnej firmy. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 (edited) Znajdź kogoś i się zamień, chyba prostsza metoda ;-) . Do CA podejdzie nawet i Boyi tylko troszkę rzeźby piniczkiem albo dremelkiem trzeba w tylnej częsci wykonać by "płetwy" wlazły. Najlepsze, zę potem dolne body CA dalej jest kompatybilne z systemem "drucikowo-wypustkowym" :-F . Edited November 3, 2009 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Albo jeżeli masz taką możliwość: weź swoje dolne body, zrób małą wycieczkę krajoznawczą i odwiedź jakiś sklep Airsoftowy. I przymierzaj do woli xD Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Pytanie: Czy G&P podejdzie np. do boyi? Czy ma 'uszy'? Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Zasadniczo boyi skopiowało body G&P, więc powinno podejść. Nawet spasowanie połówek jest podobne :F. PS. Tak przynajmniej było w nieco starszych modelach. Nie mam pojęcia jak się ma sprawa z nowszymi typu CQB-R RAS II (niby też zerżnięte z G&P) czy HK416, które jest zupełnie z innej bajki. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...p;hl=wymiennosc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts