karolsurykatka Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 (edited) Witam serdecznie mam pytanie czy w Grecji w Atenach są jakieś sklepy asg ?? przed świętami wybieram się do Grecji do ojca i jeżeli by było coś takiego tam zakupił bym sobie parę ''bajerów'' proszę o pomoc dziękuje pozdrawiam :killer: Edited November 30, 2009 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Google? Quote Link to post Share on other sites
karolsurykatka Posted November 30, 2009 Author Report Share Posted November 30, 2009 -.- szukam pomocy a ty mi nie pomagasz.. szukałem na google nie wiem moze szukam pod błedną nazwa ale nic ciekawego nie znalazłem :killer: prosze o pomoc :( Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Google? Naturą tego działu jest pytanie o adresy sklepów w różnych miejscach globu, jest nawet specjalny przyklejony temat odnośnie tego. Jednakże dużo sklepów nie ma swoich stron internetowych lub/i w ogóle nie istnieje w necie i w związku z tym niepowtarzające się pytania o adresy są jak najbardziej na miejscu i prosiłbym Ciebie użytkowniku sgt.Chaos i innych o powstrzymywanie się od wypowiedzi w stylu "use google". Jeżeli już sprawdziłeś że bez problemu wyskakują adresy sklepów w google, mogłeś rozszerzyć swoją wypowiedz o odpowiedni link. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Niestety Grecy nie korzystają z alfabetu łacińskiego, przez co wyszukiwanie jest nieco utrudnione. Ale zawsze nie zaszkodzi poszukać frazy "airsoft" na greckich domenach (dopisujemy obok słowa kluczowego jeszcze site:.gr). Wyniki: http://www.google.pl/search?q=airsoft+site...lient=firefox-a Pierwsze od góry jest jakieś forum, musiałbyś je przejrzeć (np. z pomocą translate.google.com) pod kątem linków do sklepów i sprawdzić, które z nich są w Atenach. Quote Link to post Share on other sites
karolsurykatka Posted November 30, 2009 Author Report Share Posted November 30, 2009 (edited) no to czeka mnie pracowita noc ale dziękuje bardzo za ten link i moderatorowi tez dziękuje za wyrozumiałość i poprawienie mnie dzięki wielkie pozdrawiam PS. na tym forum nie da sie kopiować hehe niestety:( a w klawiaturze nie mam takich znaczków no ale spróbuje ze słownikiem Edited November 30, 2009 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 W sumie Airsoft Center, do którego cię odsyłałem to sklep, czego nie widać od razu, ale wystarczy wejść do jakiejś kategorii. A dokładny adres znajdziesz w dziale kontakt (to sklep w Atenach). I polecam przeglądać z Google Translate: http://translate.google.com/translate?js=y...sl=el&tl=pl Quote Link to post Share on other sites
karolsurykatka Posted November 30, 2009 Author Report Share Posted November 30, 2009 łaaa dzięki wielkie tyle mi starczy dzięki wielkie jeszcze raz pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
konioszyce Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Byłem w atenach we wrześniu,widziałem tam sklepy z asg (stragany) Wokół Akropolu jest taki deptak i tam widziałem np.pattern 83. Jeszcze w centrum stoisko jest takie duze skrzyzowanie troche dalej carefour i tam jest też(np. widziałem pas molle czyba 4 rzędy molle, takie smieszne) i mundury greckie za 25 € komplet czy jakoś tak . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts