hasfa Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...1-.html#galeria Z jakim gb jest to coś kompatybilne :)? wie ktoś może lub posiada tą replikę? Co do sklepu to wiem, odradzamy :) Link to post Share on other sites
ramiel Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Tu nie ma gearboxa, wchodzą podobno części od APS-a. Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Jest napisane, że to "coś" ma napęd sprężynowy. Z tego co mi wiadomo, to żadna z replik sprężynowych nie posiada gearboxa. Poza tym to jest Barrett, a nie Barretta, bo Barrett i Beretta (nie Barretta) to dwie różne firmy. Link to post Share on other sites
arend Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 to jest warrior mb01 w nowej puszce pierwsza rzecz do wymiany to luneta bo mizerna potem przynajmniej stabilizatory lufy i uszczelnienie tyle że widzę trochu wysoką marżę w stosunku do sklepu z którego biorą http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...roducts_id=1569 Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Autor: Włodzimierz, Żnin Ocena: wspaniały karabin na zlocie widziałem jak przebija aluminiowe płyty Panie widzisz i nie grzmisz... zagrzmisz to się o jedną budkę z piwem pomylisz, bo chyba tam on miał ten zlot i tam płyty aluminiowe z puszki od piwa przebijał... Link to post Share on other sites
ramiel Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Chyba, że strzelał przeciwpancernymi Biovalami 0.29. ;-) Link to post Share on other sites
rogal138 Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Tja już.... Chyba by musiał mieć ze 100J, bo wiatrówka 17J nawet nie rusza płyty alu P.s. Aleś z tymi biovalami wyjechał... Link to post Share on other sites
arend Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) ta bo gość widział na zlocie jak na Yurtubie filmik z diskowery puścili :wink: ewentualnie przebijał płyty z folii aluminiowej :mrgreen: natomiast tak jak i o warriorach sądze że niewielkim zadbaniu i wkładzie finansowym można z niego zrobić genialnego puszkobijcę na rodzinne spotkania przy grilu (tak w alternatywie do wiatrówki) natomiast zrobienie z tego rasowej snajperki będzie kosztowało kupę kasy ps Hasfa jak chcesz porządnego baretta to Gallain swojego chce ożenić lub wymienić na motór dla żony ( :wink: ) ale szykuj sie na wydatek rzędy 6k plnów :mrgreen: wiem zaraz mnie Foka przytnie za pseudoreklamę ale chcę pokazać ile kosztuje porządne zrobienie snajperki Edited December 6, 2009 by arend Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) Mam pytanie co do komory hop up i zespołu spustu bo nikt jeszcze nie napisał nic o kompatybilności ( wiem że na pewno pasują cylinder i sprężyna z APS2.... ) czy taka komora by pasowała? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5405 Z drugiej strony w ogóle nie wiem jak karabin wygląda wewnątrz i czy potrzebny jest zespół spustu do tunningu mocowego. Edited March 20, 2010 by Maza94 Link to post Share on other sites
Recommended Posts