Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...i_p_j-1118.html

Generalnie tutaj, ale jak sam zauważyłeś są wyprzedane. Nie pamiętam dokładnie czy GF jeszcze je "robi", ale zaraz sprawdzę.

Nie, nie ma ich.

Na Twoim miejscu zrobiłbym dystanser self-made, gdzie będziesz mógł sobie dostosować grubość i twardość do Twoich potrzeb [a raczej Twojej repliki ;) ].

Pozdrawiam.

Nie zanotowano żadnej poprawy ;-). To tak na marginesie jeśli chodzi o PJ.

A co do wkładów wcale nie uważam, że to spam, bo gdyby pomyślał przez 2 s choć, że wystarczy wziąć małego iglaczka, wyznaczyć sobie dokładnie środek i zrobić rowek na całym okręgu, to zaoszczędzi te parę złotych i będzie to samo co za 6 zeta za szt ;-).

Równie dobrze może potestować sobie gumkę JBU z dwoma ząbkami, czyli pseudo baxem, na bank zadziała lepiej niż H w przypadku niektórych gumek.

Wczoraj założyłem u siebie w replice(M4A1 G&P,gumka systemy + precka,komora KA) słynny dystanser H i jakoś nie zauważyłem niczego powalającego w poprawie ni to zasięgu ni to celności ( zakladałem i biały i czarny)

Wcześniej miałem silikonowy,z izolacji i z kawałka wkładu, najlepszy chyba był ten silikonowy (hopek można było regulować bardzo płynnie) na twradszych to malutkie przestawienie hopka powodowało drastycznie zmiane podkręcenia kulki

• 2 months later...

Sądzę, że może mieć nawet negatywny wpływ na pracę HU, gdy poduszka podkręcająca ma już na środku wycięcie. Ogólnie to taki pic na wodę, jak ma się możliwość (np. bierze kule ze Speca czy cuś), to można dać te 7 PLN za te dystansery, ale nie należałoby spodziewać się piorunującego finalnego efektu. O wiele więcej daje dobra gumka i dobre jakościowo kulki, dystanser to takie małe uzupełnienie.