Manis Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Witam, widział ktoś możę oryginalną ostrą zastavę, albo zna się dość dobrze na konwersjach AK. Czy to: http://allegro.pl/item842283156_zastava_m76.html jest dobra konwersja. Jestem laikiem w sprawach związanych z AK, i dla mnie czy to beryl, kałasz czy inne podobne to wszystko jedno. Quote Link to post Share on other sites
Warlord Shadow Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Jestem laikiem w sprawach związanych z AK, i dla mnie czy to beryl, kałasz czy inne podobne to wszystko jedno. To nie lepiej będzie kupić zwykłego AK cymy? Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Wujek Google podpowie - porównaj sobie na zdjęciach... Tu masz o Zastavie M 76 Quote Link to post Share on other sites
Manis Posted December 10, 2009 Author Report Share Posted December 10, 2009 już porównałem, różnice widać na kolbie i chwycie pistoletowym, reszta mniej więcej jak oryginał Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Jeśli nie masz ambicji na reko to weź lepiej być parasnajperem z parasnajperką niż snajperem ze szturmówką ;) A swoją drogą to mi się podoba, któryś z naszych tutaj modów miał, mógłby się wypowiedzieć jak ma się powyższa replika do oryginału. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts