Guest (ID:6452) Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) No ale nawet w pomieszczeniach, np korytarz zdarza się strzelać np na 15m a wtedy przykładowo 0,1s ma już znaczenie :D. Piszę bo ostatnio stały się popularne u nas strzelanki wyłącznie na gaziaki i shotguny w pomieszczeniach i takie mam doświadczenia. Nie sieję z dwóch (choc bym mógł) bo zmiana magazynka to horror... że nie wspomnę o braku celowania :D i jedyne co to daje to lans. Mozna by wydzielić albo wywalić w kosmos bo jedni wolą blondynki a inni brunetki ale ja wolę rude :D dlatego sie nie dogadamy haha. Pozdrawiam. Edited July 13, 2010 by dexterkrak Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Mozna by wydzielić albo wywalić w kosmos bo jedni wolą blondynki a inni brunetki ale ja wolę rude :D dlatego sie nie dogadamy haha. Pozdrawiam. OT: Dogadamy, oj, dogadamy - mamy tu silną grupę wielbicieli tycjanowych piękności... Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 [off] Pisałem już, że wolę rude ;-). Nie raz i nie dwa ;-). Ale co tam. Też sie strzelamy na sringi (czyli szoty nie licząc dobitego agm-a i swd w liczbie sztuk 1), oraz gazowe pistolce. Nie zaobserwowano podobnych ujęć ;-). [/off] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts